Benim 2.500 lira maaşım var bi onceki konumda bahsetmiştim abimle araba aldık borc oduyorum diye annem calışmıyo babam emekli abimde iyi bi maaş alıyo
Maaşımın bin lirasını krediye veriyorum arada 300 lira fln eve masraf cıkıyo sonra kredi kartıma yatırıyorım fln 400 500 para kalıyo onu da ay sonuna kadar harcıyorum
Annemgil paramı cok harcadıgımı birikim yapmam gerektiğini soylediler bende zaten araba aldık daha ne birikimi yapiyim para zaten yetmiyo dedim
İnsanlar 1.500 le ev gecindiriyomuş ne yetmiiyomış bi ben mi borc oduyomuşum yapmak zorundaymışım sanki calışıpda onu mu besliyomuşum
Bugune kadar ailemden hic bir maddi destek gormedim kendi imkanlarımla okudum abimi okuttular ama beni okutmadılar yani bana bi yatırımları yok ailenin ilk arabasını da biz aldık
Kızım sana helal olsun bu yaşında boyle bişey yaptın kendi paranı harcayamıyosun diyeceklerine daha nankorluk yapıyolar gercekten bıktım ya
Yine mi araba diyecek olanlar olabilir
Konu araba değil 8 aydır covid surecinde eşşek gibi calışıyorum hemşireyim nasıl calıştıgımı bi ben bilirim bi takdir edin sadece hep bi şikayet aldıgım paranın hesabını mı vercem diyorum kotu evlat oluyorum ben bu insanları nasıl memnun edicrm ?