Eşimin babasının geliri yok ve herkesin sırtında kambur gibi yaşıyor. Bizi defalarca tehdit etti para icin. Kv ile birlikte yaşıyorlar evliler yani. Kvnin geliri var. Ama kv de neresinden tutsan elinde kalacak bir tip. İftira beddua yalan ne ararsan var.

Bundan birkac ay once babası eşime kredi cek bana para ver dedi. Eşim de mumkun olmadığını soyledi. Sonra eşim babasının bu isteğini annesine soyledi. Beni cok darlıyor diye. Annesi de dedi ki beni zorla bankaya goturdu kredi cektirmek icin ama kredi cıkmadı. Cıksa verip dilinden kurtulacaktım dedi. Ki kv emekli memur.
Şimdi de kv 10 tl 20 tl veriyorum arada eline markete gonderiyorum ihtiyaclarımı aldırıyorum sigarasını da alıyor diyor. Kv cok baskındır bu arada. Sizce boyle bir kadını bankaya kredi icin goturmuş olabilir mi bu adam. Doğru olması bana mumkun gelmiyor. Yada diyelim ki gercekten goturdu ve hadi diyelim kredi cıkmadı gercekten. Peki boyle karakterde bir adam karısının maaşına el koymaz mı zorla.

Bana gore kv bizi ayakta uyutmaya calışıyor yine maduru oynayıp yıllardır yaptığı gibi. Eskiden birşeyler alırdık onlara giderken kv saklardı baban gormesin diye. Yada ben şahidim kendisine pahalı peynir kocasına ucuz peynir alırdı. Kv bugun aradı diyor ki baban aldığım zeytini bu organik değil diye beğenmiyor diyor. Kac yaşına gelmiş kultursuz dandun adam ne bilsin organiği ki oyle bir adam hakkaten değil. Kv yine ayakustu kırk yalan mı soyluyor.