Merhaba arkadaşlar. Biraz icimi dokmek biraz da akıl almak icin yazıyorum. 6 yıldır calışıyorum. Allah ’a şukur ayaklarımın uzerinde duruyorum. Ama gel gor ki bazen istediğim şeyi alamayacak duzeye geliyorum sebep ise ailem. Calısma hayatım boyunca aileme de yardımcı oldum hep. Kardesim is kuracaktı. ZAten aileme para gonderiyordum. Bizimkiler 25 bin cek bize para gonderme onun işi hallolsun dediler. İlk başta karşı cıksam da tamam dedim. Kardeşim icin.. ( ve hep bu şekilde oldu hic guclu duramadım uzulduğum icin) sonra kardesim polisliğe başvurdu. Simdi mulakat sonuclarını bekliyor. Cektiğim para da babamda. Eğer kazanmazsa is kuracak kazanırsa da sana parayı gonderirim demisti. Borcu kapatırsın dedi.( tabi borcu kapatıp onlara yine aydan aya para gonderecektim). Neyse gecen gun yanıma geldiler kardesim de yanımda bu arada benle kalıyor. Anneme sordum, babam 25 bin icin ne dedi diye, demis ki evli olan erkek kardeşin icin ev alacaz o parayı da evin peşinatını veririz demişler. Ben cok uzuldum ve kızdım. Dedim ki anne beni hic mi duşunmuyorsunuz 2 yıl boyunca ben niye o kadar borcu oduyorum bana da yazık değil mi dedim. Eee ev alırsak sen bisey demezsin sandık demişmiş. 10 bini alıyorsa alsın 15 bini bana versin borcu kapatacam dedim( araba aldılar onun icin 10 bini alsınlar dedim) ee tamam kızım babana borc biterse sana gondermeye devam ederim dersin dedi. Ben sok oldum o sırada... Yeter artık kac yıldır gonderiyorum kızım ihtiyacın vardır bir daha gonderme demediniz, borcu biterse bi daha da para gondermicem size dedim. Ee sen de evlen git o zmaan dedi