hanımlar merhaba, uzun zaman sonra nihayet burada pozitif sayılabilecek bir konu acıyorum diyelim. bir suredir biriyle konuşuyorum daha doğrusu mesajlaşıyoruz daha cok. son zamanlarda hayatım biraz karmaşık olduğu icin ben ara ara ihmal etmiş olsam da kaldığımız yerden devam edebiliyoruz muhabbetimize. kafalarımız uyumlu gibi. kendisi de hoş biri yani, akademisyen, işinde gucunde, kendi hayatını kurmuş kendi duzenini kurmuş. aynı şehirdeyiz zaten.

mesele şu ki biz henuz yuz yuze goruşemedik genelde benden kaynaklanan durumlar yuzunden. hani bir yerde oturup kahve icmişliğimiz bile olamadı daha. hadi şimdi goruşelim desek mekanlar falan kapalı. ha bir mekandan kahvelerimizi elimize alıp birlikte yuruyuş de yapabiliriz acık havada, malum. sorun tam olarak bu değil de, korona yuzunden bende bin tane endişe var. ne alaka diyebilirsiniz. sosyalleşmeyi tamamen kıstığımız bu donemde ben de evden calışıyorum, pek dışarısı ile temasım yok. zaten ben de kimseyle goruşmuyorum kimseyle misafirliğim falan da yok. aylarca guzel korunduk derken şu an sayılar patlama yapmış durumda. tamam bu cocuk da salak değil tabii ki kendine dikkat ediyor korona olmamak icin ama biz buluştuktan sonra eğer iyi anlaşırsak buluşmaların devamı gelir. hadi ilk buluşmada temas etmeyiz uzak dururuz ama devamı gelirse hatta aramızda bişeyler bile olabilir uzun zamandır hayatımda biri yok ve ben de artık birisi olsun modundayım. niyetler belli sonucta. boyle bir donemde yeni biriyle tanışmak sizce sacma mı? tehlikeli mi? ya bişey kaparsam? siz ne duşunuyorsunuz aylardır her şeyi erteleye erteleye herkes bir hal oldu zaten. ama bu iş daha surecek gibi de duruyor. yani boyle bir durumda belki de hayatımın aşkını ya da guzel şeyler yaşayabileceğim birini elimin tersiyle itmeli miyim? bana bir akıl verin hanımlar. siz olsanız ne yaparsınız?