On bilgi: Dunyanin en cimri insaniyla birlikteyim ve bunun farkindayim.
Yilbasi icin ona bir gomlek aldim, yilbasindan once bir daha gorusemeyecegimiz icin de dun verdim. Sasirdi, hediye fln beklemiyordu. O bana birsey almamis tabi.. Bugun mesaj atti, bir kulaklik resmi, iyi bir marka pahali birsey. Bunu ister misin hediye olarak diyor. Sorun su ki, bunu ona is yerinden noel hediyesi olarak verdiklerini biliyorum. "Sana hediye gelmis, sende kalsin, bana birsey vermek zorunda degilsin" dedim. "Iyi o zaman , satarim bunu heralde" dedi. Bozuldum tabi, ama birsey de demedim.
Ben de bir yandan realist yaklasip "ne var, o kullanmayacak, benim de isime yarayacak birseydi, acayip bir durum yok bunda, hem dusununce o cimriligine ragmen benim hediyemden 7-8 kat pahali birsey veriyor, onun icin sasirilacak bir durum " diyorum.
Diger yandan da " beni dusunup ufak ozel birsey bile almayi dusunmedi" diye uzuluyorum.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz bu durumda?
ekleme: Bu konuyu onunla konustum bugun. Rahatsiz oldugumu soyledim. Ben onu sana yilbasi hediyesi olarak vericem demedim ki, benim kullanmayacagim birseydi, ihtiyacin varsa sen al diye dedim diyor.