Merhaba hanımlar
Kafamı kurcalayan erkek arkadaşımın ailesinin bazı davranışları var.Cevremde boyle gormediğimden mi bana tuhaf geliyor bilemediğim icin sizlere yazayım dedim.Bayramlarda vs birkac kez goruştuk ve bana nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanlar gibi geldi.Mesela biraz oturduktan sonra babası gecti koltuğa uzandı.Rahatsızlığı yok yaşlı filan değil keyiften uzandı.Konuşma tarzı filan olgun değil cocukca espriler filan yapıyor.Annesinin de gereksiz yerlerde laf soylemeleri var.Daha duğunden vs den konuşmamışken bir defasında artık herşeyi gencler kendi alıyor filan dedi yani biz karışmayız alacağınıza evlenirken vs demek istiyor.Bu da hoşuma gitmedi boyle bir laf etmesinin hic gereği yoktu o sırada.Bir de mesela erkek arkadaşım tek yaşıyor annesi memleketten birşeyler gonderir en ufak şeyin bile parasını ister.Bu da cok garibime gidiyor.Cocukları başka şehir de oturan tanıdıklarımız ozellikle kışlık hazırlıkları fazla yapar ki onlara da gondereyim yesinler diye para filan almadan.Tabi ki birşey gondermek zorunda değil fakat gonderdiği en ufak şeyin parasını istemesi bana samimi gelmiyor.Durumları da iyi bu arada yokluktan filan değil istemesi yokluktan olsa tabiki normal karşılarım.Garip garip paylaşımlar yapıyor ergen gibi fan sayfalarında geziyor sanal platformlarda.Gerekli gereksiz kardeşime bana msj gonderiyorlar oradan.Ne bileyim bi tuhaflar işte.Erkek arkadaşım ise tam aksi cok olgun nerde nasıl davranması gerektiğini bilen cok iyi anlaştığım birisi.O da onların bazı hareketleri doğru bulmuyor anlattığım gibi.En başlarda da cekincesi vardı ailesi istemeye gelince nasıl davranacaklar ne olacak filan diye bende neden cekindiğini anladım ailesini gordukce.Yanlış anlamazsınız inşallah doğru anlatabilmişimdir sizlere.Sizce normal mi boyle olmaları? İstemeye geldikleri gun nasıl davranacaklar ailem ne duşunecek kafama takılıp duruyor