Evet dun hesabım askıya alınmıştı geri aldım. Yeniden geldim fake değilim gorduğunuz uzere? Dun fake diye itham etmiştiniz yalancılık la suclamistiniz konularım gercek abartı kısımlar var evet ama polise şikayet ettiğim kısmı rahatsız edildigim kısımlar internete numaramı yazmalar etek kasiyer ve oncedende yazdığım tum konular abartı olsada gercek bazılarını bugun yaşanmış gibi yazdığım doğrudur ama gercekler ? Fakat anlamadan dinlemeden kotuleyerek kırıcı konuşmanız suclamanız uzucu ki size hicbir şekilde boyle konuşmadım?
KudrAlobar M merve @derinss
Hesabım askıya alındı diye sevinmissinizdir buyuk ihtimalle fake zannetmissinizdir ergende demiştiniz banlanicagimi biliyorum ama yinede icimde kalmasın yazacağım siz gercekten mutsuz insanlar siniz hayattaki amacınız sadece insanları kınamak ve eleştirmek zevkte alıyorsunuz hicbir insan umrunuzda değil maşallah en zekisi en akıllısı en umursamazi en iyisi aynen sizsiniz diğerleri falan kotu aynen kibar değilsiniz olmayada calışmiyorsunuz sadece sucluyorsunuz o kadar empati yapmıyorsunuz ? İnsanlar boyle soyleyince size karşı hemen atağa geciyorsunuz vesayre değişmenizi ummuyorum sadece bana yaptığınız şeyi baskalarinada yapmayın insanların duyguları var kalbi var sizin kadar umursamaz değil insanlar mutsuz olduğunuz icin insanları mutsuz ederek besleniyorsunuz ama hayat boyle gecmez az empati yapın mutlu olmayı deneyin size tavsiyemdir diğer uyelere sozum yok sadece size sozum banlanicagimi biliyorum ama dediğim gibi icimde kalmasın belki az farkına varırsınız dunya sizin etrafinizda donmuyor