Selam kizlar
Corona nedeniyle ne dugunum oldu nede kinam Sade 10 kisilik bir nikah yaptik
Ailevi sorunlar yuzunden Cok stresli gunler gecirdim..
Yani esimle evlenmek benim icin Cok Iyii geldi hic bir zaman boyle olacagini Dusunmemistim, cunku evlklik benim icin bir kacis gibi geldi
Ama cokta Iyi geldi
Tabi severek evlendik
Evlendik hersey Cok Guzel Insan Yavas yavas alismays calisiyor yemek yapma, evin duzeni..
Suan 10 gundeyiz gayet Iyi gidiyor, corona olmasaydi 16 gun tatildeydik suan biletlerimiz de oyle yandi
Benim problemim ..Annem Beni Cok yoruyor..Niye aramadin, Niye gelmedin Niye boyle Niye soyle diye diye 10 gunde Beni darallti..Ben ilk 2 gun agladim Evet Hani ailemi Ozledim diye felan, Evet anliyorum annem de uzuluyordur Ama Beni boyle daraltmaya da Ben gelemiyorum..Ben Yeni bi duzene alismak zorundayim,zirt pit gidemedim, gunde bisefer konsuyoruz El opmeye de gittik
Simdi de izinimiz var diye Evde kafamizi dinliyoruz..ve Ben zaten izinden ciktikdan sonra ailemi haftada 1-2 gormeye niyetlidydim zaten.. aramizda zaten tek 15 dakikalik yol var
Guzel bir dile de anlattin Ama Beni anlamak istemiyor, Ben kalbini felan da kirmak istemiyorum Ama kafa dinlemeye Cok ihtiyacim var hem isim hem Ev doseme hem ailevi sikintilar yasadik aylarca, Herkes Ev dosiyor diyor senin gibi degiller diyor, 10 gun gecmis evleneli..Ben zaten ailemi gormeden duramam Ama bu bir ayi dinlenmek istiyoruz herseyden uzak Bunuda Annem anlamiyor
Aslinda erkek tarafi boyle olur Ama bizde aksisi ,
Kaynanam bizi rahat birakmak icin haftada tek 1-2 sefer arar bir iki mesaj atar, keyfinize bakin der Ama Annem oyle degil..tabiki kiziyim ozler de gormek de ister Ama Beni de anlasin ya..ikidebir de diyor ki Ben evlenirken gunlerce agladim Sen Niye aglamiyorsun bu hic denilirmi..Ben onu uzmemek icin aglamadigimi soyliyorum Oda herdefasinda gunlerce aylarca agladini anlatiyor
Yardim edin neyapabilirim