Herkese merhaba arkadaşlar . Hemen hemen 6 senelik evliyim 3 bucuk yasinda bi kızımız var. Biz duzenimizi degistirdik ve tekrar kredi cekip yeni bir ev aldık tek maasla idare ediyoruz zorlansakta geciniyoruz cok şukur . Hamile kalana kadar calışıyordum. Aslina bakarsanız su an calışmayı cok istiyorum ama kızım banao kadar duskunki bende ona. Rutinimiz ve duzeni degisecek bu onu kotu etkileyecek diye dusunup duruyorum. Calisirsam anneannesi ve babaannesi donusumlu bakacaklar. Ama ondan 1 dakika.bile ayri kalmak zorken nasil dyanacagm bilmiyorum. Onu daha az gorecek olmamin verdigi bir kaygı var. Tecrubeli anneler siz boyle bir durumda ne yapardiniz zamanla alisiliyormu . Calışmak mı cocukla kalmakmı ?
Ve birde 2.cocugu dusunmeye başladık. Maddi olarak mukemmel değiliz ama cok yas farki olursa iyi olmaz diyoruz o konudada cok kararsiziz . Tek cocuk olarak herseyin iyisini yasasin gorsun diyorduk ama bir kardesi olsa iyimi olur kotumu boyle bi donemde boyle bi zamanda kardeş fikri sacmamı. Aslinda manevi olarak 2.cocuga hazir olmssamda kızım tek kalmasin diye duşunuyorum.ne diyorsunuz tek yetismesi daha iyi olurmu yorumlarinizi bekliyorum