2 gun once annemle beraber yaşamak icin sahibinden sitesinden apart tuttuk adama aynı gunu verdik parayı fakat bugun yerleştiğimizde doğalgazı ortak başka daireye kullandığınızı ve doğalgazı ayarlayacak olanın o ev olduğunu ve yarıyarıya olacağı halde biz 2 o 1 kişi fakat ev boyutu aynı olmasına rağmen bizim faturatı 3te 2sini odeyeceğiniz soyledi ortak olduğumuz evdeki kadın fakat ev sahibi dun yarı yarıya odeyeceksiniz demişti. İşin kotu kısmı ortak olduğumuz kadın bize gelen doğalgazı şalterini once actı sonra kapadı biz arayınca ay bilmiyordum ev sahibi arayım dedi, sonrada ev sahibiyle konuştum tamam dedi 38 de acık kalacak dedi. Fakat şuan 33 derece civarı hissediyoruz hatta petek bile uşumeye başlamış. İşin daha kotu kısmına gelince bugun bana bir sozleşme birde 1 TL'lik senet imzallatılar ve sozleşmeyi okumadım. İşin daha daha kotu kısmına gelirsek apartta annemle beni almaları yasal değilmiş, ayrıca apart sozleşmesi değilde kira sozleşmesi imzaladım ve bulunduğumuz daire bodrum kata sonrada yapılmış gibi doğalgaz sayacı yok.Diğer daireye bağlı. Bir oğrenci apart dairesi tamamen ayrı olmalıymış. Adamın eli kolu uzun gibi ve biz cok uşuyoruz. Senet imzaladığı icin beni tehdit etmesi muhtemel ve adamın emlak ofisi var yani bana imzalattığı sozleşme buyuk ihtimal boş elinde olan normal bir ev sozleşmesi imzalatıp makbuz verdi 500 TL'lik biz şimdi napacağız. Cıkmak yada bireysel doğalgazı daire istiyoruz cunku ortak olduğumuz kadın kombiyi neredeyse 32 derecede yakıyor titriyorum şuan napabilirim yardım!