Kızlar merhaba
Herkesin derdine bi cevabım varda kendi derdime care bulamıyorum.
konu acmıştım nişanlımla kavga etmiştik.Nişanlımın ilgisizliği, sozlendikten sonraki değişkliği filan bunaldım.( sozle nişan arasında 5 ay filan var.) ona da şakayla karışık kac kere soyledim ciddiye alınmadım aynı şekil devam etti. Pandemi dolayısıyla duğunde seneye ertelendi uzadı ondanda bunaldım veya bunaldık.birbirimizi tahammul seviyemiz azaldı.bu arada başka şehirlerdeyiz ikimizde.
ve bu kavgadan sonra 10 gun gecti hic konuşmadık ne o aradı sordu ne ben. Ve ben inat ettim. Her kavgada surekli ben yazarım. Ben hadi konuşalım sorunumuzu hallederim derim kus kalamam. En son 1 hafta konuşmadığımız olmuştu. Onda da ben yine aynı şekilde konuştum ilk. ( galiba uni doneminin intikamını alıyor o zamanlar da tam tersi ben yazmazdım o donerdi ben surundururdum.) İbre terse dondu yani. Ama bu sefer o cabalasın o ilk adımı atsın istiyorum. Sanki adamda kaybetme korkusu yok artık. Elde olarak bakıyor.alıştı artık nasıl olsa yazcak diye benden bekliyor biliyorum bende inat ettim. 10 gun oldu. Yani insan merak etmez mi. Sormaz mı? Napcam bilmiyorum. Yılbaşı hediyesi aldım bi de bugun. Gondereyim diyorum. Not filan yazmadan mecbur yazcak bişey. Gerci yine ilk adımı ben atmış olcam. Belki o da hediye gonderir. O şekil duşundum. Bi yandan da gonderme hediyeyi diyorum.hicbişey yapmayım. Kafam karışık. Ama ilk adımı atmak istemiyorum. Ben 1 hafta sonra yazar diye duşunmuştum. Biraz uzak duralım dedim. O da kafasını toparlasın ben de. Ama cok uzadı. Yani normal değil nişanlıyız sonucta. Napcam bilmiyorum ozluyorum kafayı yedim iyice.