Bugun Odin uzerinden Galaxy S4 bir cihaza stock ROM atmaya calışmıştım. Fakat işlem esnasında kablodaki temassızlık dolayısıyla Odin hata verdi. Sonrasında telefon kendini Emergency Recovery Mode'a aldı. Bu durumu gorunce; tecrubesizliğimden dolayı sanırım, Kies indirip işlem yapmam gerekirken tekrar Odin uzerinden işlem yapmaya calıştım ve Odin ekranında telefonun gorunmediğini gordum. Bunun uzerine ufak bir sinirlenmenin ardından, USB kabloyu telefonun portundan cıkarıp, zaten onceden gozume yamuk gorunen micro-USB portunu metal bir cımbız ile duzeltmeye calıştım. Duzeldiği konusunda goz ayarıma inandıktan sonra, bu sefer Kies uzerinden Emergency Recovery işlemini gercekleştirmek aklıma geldi. Fakat; Odin'de meydana gelen Firmware hatasından dolayı mı, yoksa benim micro-USB portunu metal cımbızla kurcalamamdan dolayı mı, emin olamadığım bir sebepten dolayı Kies'in Emergency Recovery kısmında cihaz listelenmedi.

Ayrıca telefonun USB kablo ile bağlantısını yaptığımda, Windows tarafından bağlantı sesi de gelmiyor artık. Aygıt yoneticisini kontrol ettiğimde de cihaz gorunmuyor.

Sizce sorun ne olabilir? Nasıl bir yol izlememi onerirsiniz?