Hanımlar herkese merhaba

Oncelikle biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın.Bir kac aydır boşluktayım ama bunun tarifi yok yani nasıl desem eskiden keyif aldığım hicbir şey mutlu etmiyor ne yapsam manasız geliyor ve kendimi kaybetmiş hissediyorum mesela aynaya bakınca kendimi sahiplenemiyorum başkası gibi hissediyorum.yakın zaman once cok sevdiğim ve uzun yıllar beraber olduğum insanla nişanlandık aslında şu donemler havalara ucmam gerekiyor ama neden boyleyim bilmiyorumişin kotu tarafı eskiden onunlayken cok mutlu olurdum hicbir şey duşunmezdim ama şimdi onunlayken bile sadece diğer zamanlar olduğumdan biraz daha mutlu ve kendim gibiyim.Zor bi surec gecirdik nişan oncesi ailelerin tanışması falan ha birde onceden her şeyi aşırı takan bir yapım vardı şuan oyle bi haldeyim ki umursamıyorum hicbir şeyi ve bu sanki bi savunma gibi geliyor sorumluluklar cok bunaltmıştı ve bu şekilde bi kacış buldum sanki bilmiyorum bazen paranoya yapıyorum acaba aşkım mı bitti diye ama sonra ayrılığı duşunmek bile istemiyorum bu sefer daha cok boğuluyorum ozellikle tekken surekli bu kuruntular geliyor işte eskisi gibi hissetmiyorum o bile mutlu etmiyor beni demekki bi şeyler bitti faaln bilmiyorum gercekten cok ama cok sıkışmış durumdayım ve psikolojik destek almayı duşunuyorum umarım derdimi anlatmışımdır ne gibi bicevap beklediğimi de bilmiyorum gercekten neden boyle oldum bilmiyorum