Merhaba hanımlar
Eşimde bende hastayız. Arayan soran cok oluyor sağolsunlar. Akşam kuzenim aradı ama oğlum hic rahat vermedi konuşurken oyuncak fırlattı. Başka odaya gittim kapılara bu defa oyuncak atmaya başladı. Eşim icerde tv seyrediyordu cocuğu oturduğu yerden oğlum gel dedi bi kere. Sonra benim telefonumu aradı 7-8 kere. Kuzenim kapamak zorunda kaldı o sıra. Bende iceri girdim eşime dedim ki cocuğu yanına almak zor muydu bana hic rahat vermedi dedim. Yok sen kendinden başkasını duşunmuyorsun telefonla cok uzun konuşuyorsun falan filan bana bi suru şey sayıyor. İnsanlar seni saymıyor bile bak kapatıyorlar. Kendinden başkasını duşunmezsin sen, oğlumuzla ilgilen onun yerine diye diye bir suru şey saydı. Banada konuşmak cok iyi geldi. Kuzenimde gercekten kapatmak zorunda kaldı babaannesi rahatsızlanmış.
Her telefon goruşmelerim boyle oğlum rahat vermiyor, ama eşimde cocuğu alıp ilgileneyim demiyor. Telefonlada oyle cok konuşan biri değilim , bu ara hasta olduğumuzdan arayan cok
Ben cok mu kotu anneym ya telefonla konuşunca cocuğumla ilgilenmemiş mi oluyorum
O kadar kızdım ki eşime sabah kahvaltı akşam da yemek hazırlamayı duşunmuyorum benim gonlumu alana kadar.