Herkese hayırlı geceler. Yaşadıklarımı anlatmak istiyorum, burada gercekten cok mantıklı yorumlar yapılıyor ne paylaştıysam guzel eleştiriler yorumlar alıyorum. Kendim de eleştiriliyorum, kendimde goremediğim yanlışlarımı buluyorum burada, o yuzden yazmak istedim tekrardan. Nişan attığımı soylemiştim daha oncesinde. Aradan cok gecmeden gorev yaptığım şehirde biriyle tanıştım, her şey iyi hoş, guzel gidiyordu. Muhabbetimiz acıyordu birbirimizi, bana değer verdiğini hissediyordum ben de aynı şekilde ona değer verdiğimi hissettiriyordum. Yavaş yavaş yakınlaşmaya başladık, el ele tutuşmalar vs. Kısıtlamalar olmaya başlayınca dışarıda goruşemedik ve ben bir hata yapıp evine gittim. Ateşle barut işte, daha da yakınlaştık cinsel bir birleşme olmadı ama sevişme boyutuna kadar gitti, evinde kaldım. Bunları anlatmamın nedeni şu , gunden sonra bana soğuk davranmaya başladı. O Heyecanın bittiğini ben de hissetmiştim. İlk konuşmalarımız kalmadı o heyecanlı buluşmalar. Bende de bir şeyler yavaş yavaş bitmek uzereydi ama bunu belli etmedim. Neyse 24 kasımda birbirimize hediye verdik. Ben verdiği hediyeyi cok ozensiz buldum sanki zorla alınmış ayıp olmasın diye verilmiş bir hediyeydi. Zaten evine gittikten sonra da ilk buluştuğunda verdiği ciceği tavlamak amaclı olduğundan biraz bahsetti yani lafı oraya getirdi sanki iş işten gecmiş artık der gibi. Ben bu konuşulanları da birleştirince acıkcası sinir oldum. Benim isteğim bir şiir bile yazsa benim icin, bana ozel bir şey yapsa olurdu ama ben hediyeyi beğenmediğimi soyleyince lafı cok farklı yerlere cekti. Sanki ben ondan pahalı bir şey beklemişim de isteğim karşılanmamış gibi. Bir ara yuzuk reklamı gecmişti bana sen de istersin de mi yuzuk hangisinden istersin muhabbeti olmuştu ben de gosterinde cok pahalı bu falan demişti. Bu olayı bana soyledi, sen şu yuzuğu de alacaksın demiştin yok dış cekimi şurda yapıcaz dedin hediyeyi de beğenmedin o yuzden soğudum senden dedi. Heyecanımı kaybettim dedi . Ben verdiğim tepkiden dolayı ozur de diledim hediyeyi beğenmediğimi soylediğim icin, tatlı alıp goturdum gonlunu yapmaya calıştım ama bana o kadar soğuk davrandı ki.. gunlerce arayıp sormadı soğuk konuştu. En son bitecekse bitsin mesajımdan sonra bunları soyledi bana. Kendisi demişti ailenle tanıştır diye mesajda da ailemle tanışmaktan korktuğunu evlilikten soğuduğunu soyledi. Hem bunları soyledi hem de zihnimde ilişkimizi bitirmedim dedi, birbirimizi cıkarmadık hicbir yerden, oylece duruyor ne yapmam lazım sizce, burda kim hatalı yorum yapar mısınız ?