Merhaba ablalarım, kardeşlerim.
Buda dert mi diyeceksiniz belkide ama gercekten benim icin cok buyuk bir dert. Ozur dileyerek başlıyorum.
Ben genelde cişimi yaparken duz gitmiyor yanlara sağa sola şeklinde cıkıyor yani bacaklarının kenarlarına değerek cıkıyor buda beni cok rahatsız ediyor. Cunku bende okb hastalığı var ve bu bana cok buyuk takıntı oldu. Neden diyeceksiniz.? Ciş boyle yanlara doğru cıkınca bende heryerimin ciş oldugunu duşunuyorum ve başlıyorum heryerimi yıkamaya buda tuvalete gidince buyuk azap cekiyorum yine başıma oyle bisey gelecek diye. Ne olur sizde de oyle oluyormu yoksa bendemi bir anormallik var.? Lutfen bir care eğer oyleyse sizdede nasıl bir yonteminiz var. Inanmazsiniz belki bugun yine klozette idrarimi yaparken birden aşağı doğru akacağı yerde yukarı doğru cıktı ve klozet ve yerlerde ciş oldu ve ben sonra banyoya girdim baştan aşağı yıkandim bunları duşunmekten artık evime de başka birşeyede konsantre olamıyorum. Gece gunduz aklımda ciş ve ka..a var surekli başıma ne gelecek yine ve heryerimi bulaşıyor hissi. Deli olacam lutfen yardım arkadaşlar.