Kanal Kategorisi : Eğitim (program ile ilgili)
Kanal Dili : Turkce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 23 Şubat 2013
Abone Sayisi : 604
izlenim Sayisi : 78.790
Kanalinizda UYARI Varmi : Herhangi ihtar yok.Sadede 2 videoda muzikden dolayı telif vardı,kaldırıldı.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Şuanlık 0
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Satis Fiyatiniz : 300TL >> 250 TL >> 200TL>>> 150TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalın ilk acılış tarihi 10 Şubat 2013'dur.
Şuan kanal RPM Network adlı partnerdedir.Ama cıkmaya calışıyoruz.Fakat gecen gunlerde bir grup tarafından hacklendiler galiba dashboardları falan gitti sadece supportdan yazışıyoruz.
30 Nisan 2013'de RPM'e bağlanmıştır.
Kanaldaki video sayısı 10 dur.
Normalde kuzenimle beraber oyun serileri cekmek icin actığımız kanaldır normalde icerisinde 100 kadar video vardı.Hepsini emek emek kendimiz cekmiştik.Fakat hem yaş kucukluğunden hemde videoları ortak silme kararı aldığımızdan coğu oyun videosunu sildik.Sadece kuzenimin yuklediği eğitim videoları kaldı.
Kanal ozgun şekilde devam ettirilebilir.
Normalde kanalın analytics bolumunde 55 dolar kazanc gosteriyor.RPM'de 25 dolar bir para aldık.Başkada kazanc olmadı.
Videolarda para kazanma etkin değilmiş galiba 1 yıldır nasıl kapandıysa daha yeni etkinleştirdim.
Etkinken aylık kazanc 1 dolarmış galiba.
Her şey organiktir kendi emeğimizle getirdiğimiz şeylerdir.Bot vb. yoktur.
Herhangi bir sorunuzu pm ile sorabilirsiniz.Teşekkurler.Fiyat bazılarına yuksek gelebilir fakat cok emek verdiğimiz icin duşuk satmayı planlamıyoruz.