Hic ama hic olmayacak bir erkekle yaklaşık olarak 1 yıldan fazladır işin icine duygusallık ve romantizm katmadan yuruttuğumuz arkadaşlık ile cinsellik uzerine kurulu bir iletişimimiz var. Ama cidden konum itibariyle hic olmayacak biri. Kimsenin de haberi yok tabi ki.
Cok uzun bir sure, tam net bir tarih verememekle birlikte 8-9 belki 10 ay kendisine karşı arkadaşlık haricinde hicbir sevgi beslemedim. Dolayısıyla herhangi bir kıskanclık vs de geliştirmedim. Bildiğim kadarıyla da başka bir kadınla goruşmuyordu. Bildiğim kadarıyla dedim ama hic sorgulamadığım icin boyle diyorum. Bu konuda herhangi bir araştırmaya girişmemiştim yani.
Ne var ki son birkac aydır kendisine karşı daha farklı hissetmeye başladım. Ufaktan ufaktan aşık oluyordum ve bunun farkındaydım. Ona hicbir zaman bundan bahsetmedim ama bir turlu bitiremedim de.
Bundan 1,5-2 ay kadar once ortak cevremizden ve benim de sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının storysine denk geldim. Bir evde story atmıştı elinde şarap ama o ev bahsettiğim erkeğe ait olan ve bizim birlikte gittiğimiz evdi. Aramızda boyle bir hukuk olmamasına rağmen hesap sordum ve olene değin inkar etti. Kendisinin orada olmadığını kızın oraya mecburen gittiğini bunun kızın ozel hayatıyla ilgili olduğunu bu nedenle de detayları bana veremeyeceğini soyledi. Tek ayak ustunde kırk yalan uydurduğunun tabi ki farkındaydım ama inanmış gibi yaptım.
Birkac gun onceyse akşam işin var mı dedim, bana toplantısının olduğunu soyledi. Ben de tamam dedim. Ama icime bir kurt duştu eve giderken o evin olduğu sokaktan gectim ve otoparkta onun arabasını gordum. Ev giriş katta olduğu icin hemen gittim pencereden baktım salonun ışığı acıktı ve icerde iki şarap kadehiyle koltukta bir kadın cantası vardı. Cıldırmış gibi apartmandan iceri girip zile bastım. İcerden zil sokuldu. Sonra kapıyı tekmeledim yine acan olmadı. Ben de o sinirle gittim arabası tekmeledim lastiklerini parcaladım. Cunku emindim o olduğundan. Tekrar gittim kapıyı yumrukladım. Kapı acıldı. Adam benim adam değil, korkuyla suratıma bakıyor. Allah affetsin aklıma hemen bunlar icerde grup seks mi yapıyorlar duşuncesi geldi daldım iceri adamı arıyorum yok. İcerdeki adam da siz kimsiniz diye sorup duruyor. Bi kız var alel acele giyinmiş oyle suratıma bakıyor. X nerde dedim adam toplantıda dedi. Arabası neden burada dedim ben odunc almıştım dedi.
Hah dedim b*ku yedim cidden bi de adamın lastiklerini parcaladım. Camları falan da kıracaktım da elim falan kesilir boşver dedim kendime ondan kırmadım. Allahtan kırmamışım. Adamdan kırkbin kez ozur dileyerek ve yanlış anladığımı soyleyerek evden cıktım hicbir şey olmamış gibi yoluma koyuldum.
1 saat kadar sonra X aradı. Cok sinirliydi haliyle ama sakin sakin konuşmaya calıştı. Ben de kendimi izah etmeye calıştım ama tabi izah etsem ne? Yediğim halt ortada. Sonra bana bir ton iltifat etti sonra “AMA MANYAKSIN. BU YUZDEN SENİNLE BİR DAHA GORUŞMEYECEĞİM. BENİ LUTFEN ARAMA” dedi ve kapattı.
Gercekten şu an kotu durumdayım. Cok alışmıştım ona ve seviyordum da galiba. Onunla vakit gecirmek beni cok mutlu ediyordu. Bir taraftan da yaptıklarımdan utanıyorum tabi ki. Ama kafamdaki tilkiler de bir dk durup dinlenmiyorlar. Acaba diyorum ben lastikleri keserken bu camdan atlayıp kactı mı naptı??? Beynim allak bullak. Arayıp yalvarıp dondurmek istiyorum ama kendimi iyice rezil edeceğimin farkındayım. Lutfen fikirlerinizi paylaşın benimle.