Merhaba, icim oyle sıkıntıdaki belki yazarsam dertleşmiş gibi hissedip bir nebze rahatlarım.
Ablam 2 bucuk ay once eşiyle boşanma arifesindeydi başka eve Yerleşti yakınlarımda ev tuttu falan neyse tam boşancak diyorduk ki barıştılar son dakika surekli şiddet surekli ablamın cenesi adamın kabalığı derken bir turlu yurumedi adam ablamı sevmiyor. Ablam evet ama cok gecimsiz biri hic susmaz hep ağır konuşur ses tonu rahatsız edici nitelikte yuksektir hep. Adamda şerefsiz biri zaten aldatma olayları falan olsa da ablam sevdiği icin hep barışmak istedi barıştıklarında da hep konuyu one atarak kavga cıkardı. Şuan ki durum ise tekrar boşanmaya gidilmişti bu Carşamba boşanacaklardı Herşey cok iyiydi adamla anlaştılardı mal paylaşımı yapıldı fakat dun ablam adamın konuştuğu kadının kocasını arayıp beraber olduklarını soyleyerek ortalığı ateşe vermiş sonrada polisleri arayıp beni oldurecekler diyerek cağırdı karakola gitti ve kendini sığınma evine yerleştirdi Tabi cocukları da aldılar annelerinin yanındalar. Yureğim parcalandı cocuklara annelerinin cehaletini cekip ordan oraya savruldular. Diyeceksiniz ki babanız sahip cıkmıyor muu babam yoluna oluyor mal paylaşımındaki evi ablamın uzerine yapmak icin ne paralar doktu her gun işledi hep yanında olmak istedi ama ablam istemiyor nasihat ediyorlar diye tiksiniyorum diyor. Cok dardayız hepimiz ablamı ve iki cocuğu duşunmekten helak olduk. Sıktıysam ozur dilerim biraz icimi dokmek istedim. Evlenince uzak olurum mutlu olurum dedim ama hic huzura erişemedim eşimle cok cok iyiyim ama ailemin durumu beni helak ediyor.