Annemden yoruldum gercekten daha ben bebekken bile surekli beni suclardı herşey icin surekli huzursuzluk icinde gecen hayatım var kucukken kimseyle konuşmadığımdan akıl geriliğim olduğu kanısına varmıştı halamla kitap okutturmuşlardı sesli şekilde zekÂmda sorun var mı diye surekli aptal işe yaramaz olduğumu ima ediyor Cok yoruldum kendimi koruyamıyorum artık annemi gercekten cok seviyorum onun da benden daha kotu hayatı var kocası ve ailesi yuzunden boyle ama ben artık kendimi koruyamıyorum piskolojim bitmiş durum da evlilikten konu acılıyor diyor ki adamların verilmiş sadakası varmış senle evlenmemiş surekli sitres icindeyim belki beni bu kadar işlevsizleştirmese kucukluğumden beri hayatda daha iyi yerlere gelebilirdim benim anlamadığım nokta milletin cocuğu hırsızlık vs kotu şeyler yapıyorlar anneleri babaları toz kondurmuyor kimseye laf soyletmiyor benim hicbir kotuluğum yok odadan cıkamıyorum ki zindan hayatı yaşıyorum nasıl kotuluğum olsun ama anneme gore dunyanın en kotu işe yaramaz aptal cocuğu benim herkesin cocuğu iyi ben kotuyum
Lutfen kotu yorum yapmayın Piskolojim kaldırmıyor artık hicbirşey sadece size danışmak istediğim piskolojimi nasıl korurum cunku ev mayın tarlası gibi yemek yerken ki kendi odamda yiyorum heryerde ne sorun bulucak diye sitresten beynim uyuşuyor nasıl korurum piskolojimi onerebileceğiniz film kitap her turlu şeye ihtiyacım var