Herkese iyi akşamlar ,
Oncelikle amacım gercekten siyaset yapmak değil o yuzden cevaplarınız bu yonde olursa sevinirim.
Arkadaşlar pandemi doneminde restoran ve eğlence sektoru sahipleri var mı aranızda ve var ise şuan gecinebiliyor musunuz ? Benim nişanlım bu sektor uzerine calışıyor.Zaten uzun zamandır yaşadığı maddi sıkıntılar vardı birde uzerine pandemi eklenince bin beter oldu.Banka kredisi cıkmıyor kendisine şu anda.Kira yardımı yapacaklar diye sevindik verdikleri yardım o kadar komik bir rakam ki ne diyeceğimizi şaşırdık.3-4 tane iş yeri var en duşuk kirası 15 bin ve yardım olarak 750 Tl veriyorlar yani gulsem mi ağlasam mı bilemedim.Kimseyi aşağılamak amacımda değilim ama herkesin kirası 3-4 bin değil ki.Birde uzerine faturaları ekleyin ne demek istediğimi anlarsınız.Şuan durum icler acısı hergun yeni bir mucadele.
Benim sormak istediğim hizmet sektorunde iş sahibi olarak sizler ne yapıyorsunuz ? Bir care bulabildiniz mi ? Ve duşunun ki nisan ayına kadar kapalı olursa işletmeler ne yapacağız ? Gelir hicbirşeklde yok ama gider malum.O zamana kadar nasıl dayanacağız ? Ozellikle bu sektorde olanlardan fikirlerini bekliyorum.