merhaba kızlar
hemen derdimi anlatmaya başlayacağım kamuda calışıyorum ve 1 sene once evlendim. eşimle yaklaşıık 2 senedir tanışıyoruz. eşim tanıştıktan hemen sonra evlenmek istedi. fakat ben yeni calışmaya başlamıştım ve aileme yardım yapmak istediğim icin bankadan kredi cekmiştim. evlenmeden once eşimede krediden bahsetmiştim ve tabiki odeyebilirsin demişti. ustelik ben 3 yıl bekleyelim borc bitince evlenelim demiştim fakat o kadar cok ısrar ettiki evlendik. evlendikten sonra devamlı tartışmaya başladık. benden devamlı cocuk istedi ilk zamanlar olmadı daha sonrada ben istemedim devamlı tartıştığımız icin. beni doktora goturdu ben giderkende cocuk istemediğimi soyledim. doktor beni iceri muayene aldığında ben doktora cocuk istemediğimi soyledim buda duymuş. o gune kadar kavga ederdik hep ama o gunden sonra kavgalarımız dahada şiddetlendi. en sonunda cektiğim krediye kadar geldi. o senin ananın borcu odemeni istemiyorum dedi. bende aileme boyle birşey yapamam dedim ve borc odememk istemiyorsan ayrılalım dedim. birkac ay boyle devam etti. devamlı başıma kakmaya başladı ananın borcu diye. benimde iyice boşanma fikri kafama yerleşti ama biryandanda nasıl olacağını bilemediğim icin bir korku oluştu icimde. ve benim onume senecek sundu borcu bırakıp cocuk yaparsan ayrılmayız dedi. ben napıcağımı bilmiyorum cocuk yapmak istemiyorum ve borcuda bırakakmam. cok korkuyorum((