İyi akşamlar forumun guzel bayanları. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Benim annem kaynana şiddetinden ,koca basiretsizliğinden dolayı ben 2 yaşındayken ayakları cıplak baba evine kacmış. zaten kız oldum diye annemle beni hastaneden bile almak istememişler. Annem ben 10 yaşına kadarda evlenmedi. Şuanda 37 yaşındayım ve o zamanlarda babasız olmak ayıptı p.c diyen olurdu.. Dıslanırdim ezilirdim yani babasızlığı iliklerime kadar yaşadım. .babamin suratini hic gormeden buyudum. birkere bile arayip sormadi.Ben 10 yasindayken annem benimde rızamı alıp baska biriyle evlendi ve ortak bir cocuklari oldu. (Şukur)
Babam (uvey)'ın annesi ailesi beni hic istemedi.elalemin cocuğuna baktigin yetmiyor okutuyorsun dendi. Ama babam onlara ezdirmedi. Babamin ailesinde tek saci acık ve okuyan kız ben olduğumdan istemezlerdi beni..babam universiteyide okuttu ,evlendirdi, layığıyla gelin etti ,duğunumde karsilikli oynadik .cocuğum oldu onuda cok seviyor.surekli hediyeler alır.koskoca adam at olur oglumu sırtında gezdirir.benim her dogum gunumde bana cicek gonderir.2 sene once 1 ay hastanede yattim.annemle evde oğluma bakti hergun hastaneye yanima geldi, ameliyata girerken ağladı .gecen sene kendi uzerine olan ev ve arabayi ayrica koyde kendi ailesinden kalan evide annemin uzerine yapmişki bende eşit hak alabiliyim. Yani iyi biri.
Biyolojik babamda evlenmis 4 kızı daha olmuş. Kızları beni aradi babamiz hasta son kez seninde helalleşmek istiyor diye. ben reddettim ama ogunden beri huzurum kactı. Geceleri uyuyamiyorum. 10 yasina kadar yaşadiklarim film şeridi gibi gozumun onunden geciyor.hamileyim ve cok duygusalım .icimde cok buyuk bir nefret var ama sonradan pişman olma korkumda var. Babam 700km otede uzakta ,eşim istersen hemen gotururum diyor. Ama beni buyuten emek veren babam duyarsa cok uzulur ve hicbirsey eskisi gibi olmaz. sanki ona ihanet etmiş gibi hissederim. Siz olsanız ne yapardiniz
Uzun oldu kusura bakmayin