Hanımlar iyi akşamlar..
24 yaşında bir bucuk yıllık evliyim. Calışıyorum guzel bir işim arabam arkamda duran bi ailem var. Ama boşanma surecine girdiğim icin sizin desteğinize ihtiyac duyuyorum. Eşim 32 yaşında olmasına rağmen buyuyememiş kumar bağımlısı butun rızkını buna yatıran ve mahremiyet duygusu olmadığı icin evin icindeki her detayı ailesine anlatan onların soylemleriyle ilerleyen oğretme akıllı ve ofke kontrolu olmayan bir adam. Daha once 3 ay ayrı kalmıştık dava acılmıstı ama tekrar denemek istemesiyle bi şans daha verilmişti ama yine olmadı. Cok aşık olarak evlenmiştik ve hala onu seviyor olmak canımı en cok acıtan şey. Ama butun omrumu de bu sekilde gecirmeye niyetim yok artık kalbimin sesiyle degil mantığımla ilerlemeliyim cunku defalarca verilen sozler tutulmadı. Evliliğim başından beri cok calkantılı gecti benimle beraber ailemde cok yıprandı. Bu boşanma gerceklestikten sonra duzenime kaldığım yerden devam etmek gelmiyor icimden kimseye hic bir acıklama yapmak istemiyorum. İşten ayrılıp şehir değiştirmek istiyorum. Ailemin de bir suredir memlekete donme dusunceleri var konuştuk hem fikir olmamıza sevindik. Sadece yeni bir sehir yeni bir iş ve huzur istiyorum. Zorlukları olacaktır illaki ama benim gibi bu surecten gecen ve hayatını tekrar kuran hemcinslerimden destek almak istiyorum cunku zorlanıyorum. Okuduğunuz icin teşekkur ederim