Eşim o kadar değişmeye başladı ki... Nişanlı iken tapan adam,grip olduğumda gozleri falan dolardı.Hep mutlu etmeye calışırdı. Kendimi dunyanın en şanslı insanı olarak gorurdum. 1,5 Yıllık evliyiz .Surekli kavga ile gecti. Artık hasta olsam da kalbim kırılmış olsa da pek umursamıyor.Ikimizde stresli işte calışıyoruz. Onu aramamdan bile rahatsız oluyor .Yoğunum vs diye terslemeye basladi.Halbu ki aynı işinde onceden olsa kendi merak ederdi .Evlendigime de pişmanım. Mal gibi bi lohusalok gecirdim .Cok zayiftim cok kilo aldim 15 kilo fazlam var beni kilomdan dolayi hor gormeye basladi.Saygi duymadigini fark ediyorum.Cinselliktede opusme vs bisi yok direk o is olsun bitsin .Bende istemiyorum artik .Ailesi ile ilgili de sikintilar yasadim,esim arada diye kimsenin kalbini kırmamaya calistim ama hak edene hakkettigi gibi davranmak gerekmis .Ben evlendigime cok pismanim benim kendime yetebilmm gerek bunu nasil basaricam ? Bir de ben kirildigimda gonul almak gibi derdi olmayan bi adama nasil davranilir? Isten gelir yemegjni tv karsisinda yer hic sohbet muhabbet yok bi ilgilnme vs olmaz.Tv izlerkn ben giderim yanina boyle sacma sapan tek duze bi hayatimiz var ve disariya karsi o kadar merhametli iyi niyetli ama evde bana karsi ilgisiz . Ne yapmam gerek ?