Merhabalar hikayem biraz uzun olacak ama buraya yazmaya karar aldım cunku başka kimseye anlatamıyorum, icim yanıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
5 gun once iki senelik ilişkim bitti, eski sevgilimle her şeyin ilkini yaşadım, benim ilk sevgilimdi, birbirimizi cok seviyorduk (hala da seviyoruz diye duşunuyorum) ve cok guzel anıları biriktirdik. Cinsel beraberliğimiz de oldu. Ben cok sadık biriyim, ve ondan başka kimseyle ilgilenmedim aklımdan bile gecmedi. Ve sevgilim bana her zaman “iyi ki benimsin, cok şanslıyım“ gibi şeyler diyordu. O hastayken hep yanındaydım, icmesi gereken ilacları ondan daha iyi biliyordum ve hep ona bakıyordum hic bir zaman onu yalnız bırakmadım. Maddi sıkıntıları olduğu zaman da ona soylemeden (gururu kırılmasın diye) her şeyi ikiye boldum, ona hesap odetmedim. Sırf mutlu olsun diye kucuk surprizler yaptım. O askere giderken de hep yardım ettim, bircok şeyi ben aldım benden hediyem olsun diye. Tabii buyuk kavgalarımız da oldu, birkac kere beni eski sevgilileriyle kıyasladı, bana cok ağır şeyler soyledi ama her seferinde onu affediyordum, ona kus kalamıyordum. Kendisi sinirlenince ne dediğini kontrol edemeyen biridir, ve beni kırdığını bildiği halde devam ediyordu. Onun dışında her şey cok guzeldi, okulum bitince evlenmek istiyorduk. Ama sevgilim askere gidince her şey değişti.Bana ulaşamıyordu yurt dışında olduğum icin ve arkadaşı bize yardım etti bizi konuşturuyordu, ben ona haber verdiğimde o sevgilime iletiyordu. Arkadaşı iyi biri, ve ben bana yan gozle bakmayacağını da biliyordum. Sonra sevgilim bana ulaşabildi ve arkadaşıyla da konuşmayı kestim.
Sevgilimin morali bozuktu ve kıskanclığı da arttı (normalde de cok kıskanc biriydi), 4 ay icinde bir kere kız arkadaşlarımla goruştum ona bile laf attı. Ben askerde psikolojisi bozuldu diye sustum, sakinleştirmeye calıştım ve barıştık. Sonra arkadaşı mesaj attı nasılsın diye ben de cevap verdim ve arkadaşımla konuşmuş gibi konuştum. Tamamen normal bir muhabbetti ama sevgilime haber verdiğim zaman sinirlenmeye başladı “ona neden hastalandığını soyledin onun test olduğunu nerden biliyorsun“ deyip duruyordu. Bunu yanlış anlayacağını hic duşunmezdim, once de konuşmuştuk zaten. “Konuşmaları bana at” dedi o an ben de kızdım neden bana guvenmiyor diye. Konuşmanın başını atınca o iyice delirdi ve ben korktum hic bir sucum olmadığı halde zaten ben onu aldatmışım gibi davranacağının farkında vardım. O sırada arkadaşı ona her şeyi attı ve beni her yerden engelledi. Sevgilim bana şerefsiz karaktersiz onunla nasıl boyle konuşursun arkadaşıma bunu yapan başkasına neler yapmaz dedi ve sonra bana o*** dedi. Ben dayanamadım cıldırdım ve onu engelledim, bana ilk defa kufur etti ve şoktaydım. Sonra engeli actım, bana uzun bir mesaj attı yine kufurler etti, yine beni eskileriyle kıyasladı ve benimle bir daha konuşmayacağını soyledi. İki gun boyunca yalvardım herhangi bir sucum olmadığını kanıtlamaya calıştım, guzel konuştum ama benimle konuşmak istemedi ve beni istemediğini soyledi. Daha yalvarmam senin egonu tatmin etmek istemiyorum dedim ve sustum o zamandan beri hic konuşmuyoruz, artık hata yaptığını ve beni sebepsiz yere uzduğunu anlayacağını duşunmuyorum. O gunden beri hic bir şey yiyemiyorum, sağlık sorunlarım ortaya cıktı ve kendimi berbat hissediyorum. İntihar etmeyi bile duşundum ama ailemi seviyorum onlara oyle bir şey yapamam. Lutfen bana yardım edin, ne yapacağımı bilemiyorum. Onu cok ozluyorum hala da mesaj atmasını bekliyorum ama o ondan arkadaşıyla konuştuğumu saklamak isteyip yalan soylediğimi duşunuyor o yuzden bana geri doneceğini zannetmiyorum.
Yazım hatalarım varsa ozur dilerim, yurtdışından geldiğim icin Turkcem mukemmel değil. Yanıtlarınız icin şimdiden teşekkur ederim