Yıllardır okurdum burada yazılanları şimdi anlatma sırası bana geldi maalesef. 25 yasindayim. Universite mezunuyum . 4 yıllık ilişkinin sonunda 3 aylık evliyiz. Evlenirken tum masrafları eşimle biz hallettik. Doğu'da tayinci olduğumuz icin ucuz ev eşyaları aldık. Onları bir tek kayinvalidemgil oduyor. Duğunden sonra tum akrabalarına duğunu tamamen kendileri yaptığını altınlara asla dokunmadiklarini falan anlatmışlar. Halbuki her şeyi biz yaptık altınları ve paraları da onlar aldılar. Eşim ailesine bir şey diyemedi daha doğrusu dedi ama babası lafı ağzına tıkadı . Cocukluktan beri psikolojik baskı ile buyutmusler. Sanki eşim ne yaparsa yapsın haklarını odeyemezmis gibi . Orada burada benim ailemin duğun masrafı olarak bir şey yapmadıklarını konuşmuşlar. Halbuki duğunden sonra annem babam elim 15 bin liraya yakın nakit para verdiler. Her ay belli aralıklarla annem harcligimi yolluyor. Universitede eşimle harcadigim KYK kredimi 16.500 TL babam oduyor . Kayinvalidemgil duğunde bana bilezik bile takmadı. Benim ailem 60 Gr dan fazla bilezik taktı. Eşim ailesinin boyle laflar ettiğini bilmiyor. Bana kuzeni ağzından kacırdı. Guvenirim o kuzene de. Esimle konuşmak istiyorum bu durumu. Onu da kırmadan nasıl konusmaliyim