Daha once post acmistim durumunu merak eden arkadaslar vardi.bugun 1 bucukta psikiyatriste gittim.durumumu anlattim kisaca.tiroit hormonun yukselmis veya dusmuste olabilir diyerek hormon testi istedi.depresyona benziyor ama test sonuclarin ciksin oyle degerlendirelim bir de dedi.bu anlatikklarina gore ilac tedavisine baslamamiz lazim bunun icinde emzirmeyi birakman lazim dedi.bende emzirmeyi birakmak istemiyorum kizim suan tam dis doneminde 2 3 ay sonra ilac baslasak dedim .tamam o zamana kadar seni psikologa yonlendirelim dedi.psikiyatrist genel olarak icim isindi yani bende cozulebilecegi hissini uyandirdi bu cok onemli bence basindan savmadi yani.fakat pazartesi kendisinin olmayacagini baska dr.ismi verdi onun bakacagini soyledi.zaten ben baska dr.den randevu almistim hastanede ogredim o yokmus bu gittigime gitmek zorunda kaldim.surekli doktor degismesi umarim sureci etkilemez.zaten doktor bulduguma sukrediyorum cunku yoktu daha once sanirim cevre ilcelere nobetlese gidiyolar cunki bi varlar bi yoklar kurtaj i da anlattim kisada bahsettim senin bi cocugun daha var dedi konusmak olarak 10 dakika 15 dk konustuk cok ayrintiya girmeden anlattim yasadiklarimi sanirim doktorda test sonucundan sonra tam degerlendirme yapmak istedi.bir de hemsire yanindaydi hep bilmiyorum normalde tek olmamiz gerekmezmiydi ayrica surekli kapiyi acan hastalar vardi kapida bekleyen 3 4 erkek cok kesildi konusmamiz.fakat bunlar umrumda degil tabiki elimden gelsigince kendimi ifade etmeye calistim.bilmiyirum hanimlar herseyi atlatsam bile kurtaj sıklikla aklima geliyor.hatta haberde bi kadin yeni dogmus bebegini cope atmis onu izleyince cok kotulendim cunku bende kendimi oyle hissediyorum cok zor herseyi atlatsam bunu nasil atlatirim diyorum.pazartesi tekrar doktora gidecem yazarim buraya yine tam kesin sonuclari.buraya yazinca bi nevi de olsa icimi bosaltmis hissediyorum cunku bazi seyler vardir ki kimseye anlatamazsin