Merhaba Arkadaşlar ben 20 yaşında universite oğrencisiyim. Ailemle birlikte yaşıyorum. Bana cok baskı uyguluyorlar her konuda. Biraz yapılı bir insanım kilo vermek icin cabalıyorum ama ne yesem ne giysem batıyor. Kilo aldım cirkinleştiğim soyleniyor. Ailemden nefret ediyorum. O kadar cok şey yazmak isterim ki anlatmak dertleşmek isterim ki sizlerle.. 20 yaşında tansiyon hastası oldum dayanacak gucum kalmadı. Psikoloğa gittim beni psikiyatri ’ye yonlendirdiler ama bırakmak zorunda kaldım.. beni ne hale getirdiklerinin farkında değiller cok konuştum onlarla coğu kez kavga gurultu oldu dayanamadığımı soyledim kac defa, değişmiyorlar.. ben artık yoruldum gercekten yemin ederim ki yoruldum dayanacak gucum kalmadı olmek istiyorum artık ergen gibi gelecek kulağınıza belki de hicbir şey anlatmadığımdandır ama sadece biraz olsun icimi dokmek istedim.. beni kendilerinden ittiler ailemden nefret eder oldum.. gidemiyorum da nereye gideceğimi bilmiyorum korkuyorum ilk tanıştığım erkeğe sığınmaya calışıyorum surekli beni bari o sevsin istiyorum.. sizi seven bir aileniz varsa, bu dunyadaki en şanslı insansınız.. sevgilerimle..