Kaynanamlara gittik oturuyoruz. Eşim icerde. Ben mutfaktayım onlarla. Konu el bilek guzelliğine geldi

kucuk gorumcem benim elllerim buyuk yaa guzel değil falan diyor sonra benim elime baktı seninkiler guzel dedi ama dalga gecer şekilde soyluyor bunu... ne kadar ince ellerin falan diyor. Bende afedersiniz mal gibi durmuş elime bakıyorum

diğer gorumcem oradan lafa karıştı.. ne guzel işte ince olması iyi dedi kahkaha attı. Takıda ona gore oldu dedi bir kahkaha daha... buyuk olsaydı takının gramajıda buyuk olurdu falan diye devam ediyor hala. Hepsi guldu. Bende yapmacık bir gulumseme yaptım. Sevimli misin sen şimdi benim başıma. Samimiyet dedikleri bu işte ve ben bunu istemiyorum. Mesafelide davranıyorum ama boş sanırım. Ne yapıyım sizce ? Dediğim gibi mesafeliyim ama saygı namına onları pur dikkat dinlerim, bir şey anlatırlarken ciddiye alırım ama fark ettim ki onlar beni ciddiye almıyor sanırım. Sadece bu davranış değil bir cok boyle... Başlarda boyle değillerdi surekli karışmaya yonetmeye calıştılar, ben mesafe koydum soğuk davrandım onlarda karışmamaya ve saygılı davranmaya başlamışlardı ama bir yandan konuşuyorlardı surekli benle işte soğuk olma, icimize gir falan diye. Duruşumu bozmadım. Son zamanlar bu hale geldiler niyeyse koruduğum mesafemi artık hic takmıyorlar ve belli ediyorlar bana. O kadar iyi hissediyorum ki yaptıkları şeyi. Umarım anlatabilmişimdir. Bide surekli şakayla karışık laf sokuyorlar. Ustelik bunu beni gayet ciddiye alır gibi dinleyip, sonra ters koşe yapıyorlar. Mesela bir konu konuşuyoruz soru soruyorlar falan bende normal cevap veriyorum konuşuyorum... sohbetin havasına kapılmış gidiyoruz sıradan bir şekilde ama sonra birden işi alay etme noktasına getirip guluyorlar. Bende zannediyorum ki ne guzel sohbet ediyoruz saf saf... Onceden dumur oluyordum ne oluyor yahu diye kalıyordum ama durumu fark ettikten sonra bende karşılık verdim gorumceme. Ses etmedi ama bozuldu. Ama yine devam ediyor yapmaya. Boyle mi devam edeyim sizce ? Sohbete kendimi kaptırmayıp gozumu acmam mı gerek surekli ? Bide bu durumun kilit noktası şu oldu diye duşunuyorum... sohbet sırasında onlar kendilerince komik bir şeyler anlatıp guluyorlar bende onlara eşlik ediyorum her esprilerine guluyorum bende komik şeyler anlatıyorum falan ama sonra iş bana donuyor işte birden