Kızlar merhaba, bu bolumu cok seviyorum Cunku derdimiz olmayan, hayatın icinde aklımıza takılan şeyleri yazabiliyoruz. Neyse, bir kız arkadaşım bana bir şey anlattı. Onun bir tanıdığı (kendisi de kız) bir sure bir cocuğu sevmiş. Cocukla normal arkadaşlarmış. Cocuğun, kızın duygularından haberi yokmuş. Kız, cocuğu icten ice seviyormuş. Neyse, kız hep odasında cocuğa dair duygularını anlatan şiirler yazarmış. Bir gun bir şekilde tesadufen, kızın yazdığı bu şiirler cocuğun eline gecmiş. Tabi şiirlerde cocuğun adı falan da gectiğinden cocuk, kızın bu şiirleri kendisi icin yazdığını anlamış. Kız da bunu oğrenince cok utanmış, rezil mi oldum diye duşunmuş. Ama sonra beklenmedik bir şey olmuş. Cocuk da kıza aşık olmuş ve bir birlikteliğe başlamışlar. Hatta cocuk sonradan itiraf etmiş: "Ben senin o şiirlerini okuyana kadar sana karşı hicbir şey hissetmiyordum, seni normal bir arkadaşım olarak goruyordum. Ama şiirleri okuyunca sana aşık oldum." demiş. Neyse, bir suredir birliktelermiş ve cok mutlularmış. Hatta şu an evlilik aşamasındalarmış. Bu olay hakkında ne duşunuyorsunuz? Bana biraz sacma geldi acıkcası, kimse kendisine yazılan aşk şiirlerini okuyunca aniden aşık olmaz diye duşunuyorum. Sizin de duşuncelerinizi merak ettim.