İyi geceler sevgilimden ayrılmıştım askerlik konusu acılınca babam şuan gitmemi istemiyo demişti bende sen hic bir caba daha gostermezsen bir sene beklerim anca benimde ailem problem yapıyo demiştim
Konu evlilik değil konu onun hayata karşı bi gayreti olmaması aslında yani gercekten isteyen insan askerede gider acele de eder bu ay 7 olcaktı işte sevgili olalı
15 gun sonra bana mesaj atmış cok alıştım seni cok seviyorum olmuyo boyle diye
Bu konular acıldı
“ 1 aydır evde babamla kavga ediyorum yuzume bakmıyo adam şimdi gitme diyo napiyim ciğneyip gidiyim mi gondermiyo işte ben istemiyomuyum şimdiye gidip gelmiştim diye kac kerw kavga ettim “dedi
Bende bunu benimle paylaşmadıgını ayrıca babasının neden istemediğini sordum peki sen aileni ciğneyemiyosun ben aileme ne cevap vercem sorduklarında onlarda beni sıkıştırıyo ama verecek bi cevabım yok cunku bu gune kadar ne zaman sorsan geciştirdin bu askerlik konusunu dedim
Oda bana napcaz şimdi benimkiler gondermiyo senikiler seni sıkıştırıyo 1 sene bekleyemem konusu var napcaklar ben olmayınca yazın seni başkasına mı verecekler dedi
Bende acıkladım en son en yakın zamanda gitcem adkere gitmeden bişey yapamıyorum gidip gelcem dedi

ozru kabahatinden buyuk geldi bana yani bu kadar korkaklık fazla değil mi evlilik diye olmedim ama 6 7 aylık bi ilişkide konuşulması gerekiyo aizce ben napiyım ?