Bir forumdan 7 ay once bir beyle tanıştık. Kısa sure once de yuz yuze goruştuk. Planlı değildi, farklı illerdeyiz. Burada akrabası vardı onu ziyarete gelince biz de 2 saat kadar goruştuk.
Bu 7 ay icinde flort ilişkimiz hic olmadi. Arkadaş gibi muhabbet ettik. Ama ben ona ne yakın arkadaşım ne de flortum diyebildim. Birbirimizin ozelini de pek bilmeyiz. Ki karşımdaki bey flort eden kadınlara karşı girişimci biri gibi de gorunmuyor. Bu surede mesajlarıma cok gec cevap verdiği oldu. Buna rağmen surekli aramayı ya da mesaj atmayı ihmal etmedi. Bense mesajlarıma gec cevap verdiği icin ( ortalama 3-4 saat aralıklarla) uzak durmaya calıştım. O ararsa mesaj atarsa cevap verdim ama mesaj aralıklarını uzatmadım da. Normal kendim gibi davrandım ama pasif durdum diyebilirim.
Ben bu beyi zaten hoş buluyordum, muhabbetini seviyordum. Goruşunce de hoş bulmaya devam ettim. Fakat onun benimle ilgili duşuncelerini tam bilemiyorum. Goruşme gunu bana konum atti buradayım gibisinden ben dedim musaitsen goruşelim diye benden davet bekledi. Ki bulusacagimiz yere yarim saat erkenden de gitmiş. Goruştuğumuzde ilgili biri gibi değildi hem de biraz goruşunce senkronizasyon sorunu oldu ben iyi gectiğini duşunmuyorum zaten apar topar oldu biraz. Goruşmeden sonra biraz onda farklılık olduğunu da gordum şoyle ki muhabbet edince pek "sıctım, bok vardı vs." kullanmazdı şimdi kullanmaya başladı. Mesaj aralıkları kısaldı( ortalama 1-2 saat oldu).Oyle farklar gordum onun dışında net bir farklılık yok gorunuyor.
Erkeklerle arkadaş olunabileceğini duşunen biriyim fakat bu bey benim ilgimi cekti. Ben adım atacak biri değilim o da oyle gorunmuyor. Farklı illerdeyiz de. Boşuna iyice kapılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum, iletişimi koparmak mi gerekir bilemiyorum. Ki belki sadece beni arkadaşı olarak goruyor bilmiyorum. Kendi kendime de gelin guvey olmak istemiyorum. Kendimi kaptırmak da istemiyorum. Siz ne duşunuyorsunuz?