Merhabalar, Temmuz ayında aldığım Galaxy A21S telefonu tanıtıyorum; Oncelikle oyun icin alacaksanız orta ile yuksek arasında bir telefon diyebiliriz PUBG Mobile oyununun da en fazla HD ve aşırı yuksek kare hızı yapabiliyorsunuz HD modu icin yuksek oluyor ve HD'de takılmalar var. Call of Duty oyununda grafikler orta kare hızı yuksek oluyor. Kamerası 3:4 boyutunda 48MP 2. Arka kamera 8MP ekstra geniş acı 3.arka kamera 2MP makro cekim 4.arka kamera ise 2MP bokeh modu icin on kamera 13MP porte modu ve zamanlayıcı var . İşlemcisi Samsung Exynos 850 8 cekirdek AnTuTu puanı(v8) 131.900 benim kullanıdığım 4 GB RAM 64 GB depolama olan modeli arka kapak plastik ama cam gorunumlu yani kendinizi gorebiliyorsunuz cerceveside plastik metalik gorunumlu siyah, mavi, beyaz renkleri var bendeki siyah ve gayet guzel 4.5G destekliyor. 5.0 Bluetooth versiyonu arka kapaktaki parmak izi okuyucu iyi calışıyor. Kablosu USB typ-C. Ve Android 10 olması iyi bir ozellik bence. Telefon 192 gram. Bataryası 5000MAH cok rahat akşama kadar gidiyor. Ama cozunurluğu 720x1600 YouTube'da 720P destekliyor. Ekranı 60Hz. Bildirim ışığı yok ama bildirim gelince flash yansın diye secenek var ben onu kullanıyorum. 6.5inc ve PLS ekran. Jiroskop destekliyor. Cift hat ve USB versiyonu 2.0... Yazı hatası olabilir ozur dilerim. Soru varsa alabilirim.