Daha once bir konu acmıştım ve o gun yaşadığım olayı sıcağı sıcağına anlatıp olumlu anlamda destek gormeyi beklemiştim cunku madurdum ama gordum ki hic te oyle olmadı hatta o gun derdime yenisi eklendi.soylenenler canımı sıktı.ne yaşadığımın oncesini, ayrıntısını, tamamını bilmeden duşunulmeden edilen ozensiz kelimelerle dolu cumleler beni pişman etti,kuralı bilsem hic yazmadım,şimdi kaldırılmıyor da.
O olayı baştan yazamam.esim boşol dedi ama ilerleyen gunlerde aynı evde normal davranmaya başladı dondu yani.
Oysa ben zaten ilgisizlikten, sevgisizlikten ve asla alınmayan gonlumun derdinden oturu kendimi kotu hissediyorum bayadir.
Beni tutan, sıkan şey gitsem gidecek yerimin olmaması ve buna care yok.devlete sığınmaktan başka.
Kadınlara bu konuda cok eksik destek verildiğini duşunuyorum.kadin sığınma evleri ozelikle cocuklu ve bebekli kadınlara hic uygun değil ve zaten bozuk psikolojiyi iyice bozar.annemin evine istesem de gidemem yer yok eski konuda belirtmiştim.oyle yapanlar icin de toplum baskısı var.
Gecinme sıkıntısı, uzuntuler.
Ya erkekler.
Cocuklar zaten kadında.annesinin evine gitse zorluk yok hizmet eden biri olacak.
Kendine ev acsa cocuk derdi yok gununu gun eder.
Bizim gibi evlilikte sıkışıp kalmış ama gidemeyen kadınlara moral duzeltecek sıkıntı olmayacak bir care uretseler keşke.
Not:Lutfen yorum yapanlar kelimelerini secsin ve suclayıcı konuşmasın.belirtiyorum zaten uzgunum cunku, sağlam da psikolojim yok şuan lutfen olanı da iyice cokertmeyin ve kadınlar.yildim artık uzulmekten.
İnsan psikolojisini duzeltmek, rahatlamak ve aklı Selim olabilmek icin derdini anlatiyor bunu gozardi edelim.lutfen