KANAL SATILMIŞTIR

Kanal Adi : Alıcıya (Kanal Url Adresi icin Pm Atmayınız)
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 16 Mayıs 2016
Abone Sayisi : 389
İzlenim Sayisi : 243.782
Kanaldaki Video Sayısı : 102
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1-2$ arası
Gunluk Hiti : 1.300+
Kanal Satis Fiyati: 2.900 TL Aşağıyı detaylıca okuyun lutfen.

Kanal Hakkinda Ek Aciklamalariniz:

- Kanala ait 7 adet After Effetcs proje dosyası cizdirilmiştir, her bir projede farklı bir senaryo vardır. (Toplamda 2.000 TL kusur civarı odeme yapılmıştır).

- Muzikler Fiverr dan soyletilmiş ve bana ozgudur, 100$ civarı odeme yapılmıştır.

- Tum proje dosyaları hazır kalıp halindedir, sadece karakter ve arka plan değiştirerek video cıktısı alınır ki bu pek de bir zaman almamaktadır.

- Proje dosyalarında 10larca karakter vardır, coğu benim tarafımdan cizilmiştir.

- Kanal BBTV_HooplaKidz partnere bağlıdır. Odeme sadece paypal ile yapılmaktadır. Ama 100$ eşiğini gectikten sonra mail ile BANKA hesabınıza odeme yapılmasını isteyebilirsiniz.

- Kanalda toplam birikmiş 251 $ bulunmaktadır. Şuan ki kur ile 819 TL yapmaktadır.

- Kanala ait PİNSİZ ADSENSE de acılmıştır ve kanalın mail adresine bağlıdır, alıcıya verilecektir.

- Alıcı arkadaşın bilgisayarında After Effetcs CC 2015 ve Adobe Media Encoder CC 2015 programlarının olması yeterlidir.

- Satın alacak olan arkadaşa olayı tam kavrayana kadar (cok basit ve kolay) her turlu teknik destek verilecektir, yardımcı olunacaktır. Benim kanal satış konularımı benden kanal satın alanlar bilir, hicbir zaman satış yapıp da arkamı donmedim kimseye.

- (Kanalın icindeki para 251$ (819 TL yapar şuan ki kur), 2.000 TL kusur proje dosyalarına odediğim ucreti, 100 $ muzikler (326 TL yapar şanki kur) icin odediğim ucret, Toplam 3.145 TL. İstediğim ucret 2.900 TL. Kanal icinde 102 adet video vardır, bunlara da emek ve zaman harcadım.)

- Sonuc itibari ile acil bir durumdan dolayı kanalı zararına satmaktayım.

EKRAN GORUNTULERİ:
Kanal Ozellikleri ve Hakkında Kısmı:

Toplam Gelir:

Eylul Ayı Hit:

Ekim Ayı Hit:

Kasım Ayı Hit:

Gelir Ekran Goruntuleri:

Eylul Ayı Gelir:

Ekim Ayı Gelir:

Kasım Ayı Gelir:

Coğrafi Bolgeler, Trafik Kaynakları, Cinsiyet, Oynatma Konumları

Yaş Grafiği: