Nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
boşanma surecindeyim yarın mahkeme var. Ben şiddet gordum kufurler hakaretler yedim beni tanıyanlar bilir belki. İşitme engelli biriyim muhendisim 28 aylık oğlum var. Uzaklaştırma kararı var. Mahkeme kararı 14.00-18.00 cocuğu bir keresinde kacırmıştı bu cumartesi de gec getirdi gelmeden once nerde kaldınız geciktiniz diye mesaj attık cocuk yeni uyandı terlemiş hemen cıkmadık şimdi yoldayız diye mesaj attı tamam dedik. Gelelim konuya.
Babam cocuğu verir ve teslim alır ucuncu kattayız aşağıya dış kapıya iner alır. Bende evin kapısında beklerim. Babama direk ben senle muhatap değilim boyle olmuyor diye ustune yuruyerek yakasını tutarak yere duşuruyor babam kapıya carpıyor ve ustune tepiyor vuruyor tabi sesler gelince annem ben koştuk bağırdım Komşuların hepsi yetişti. Sağolsunlar kurtardılar. Babam inanın hic bişey yapmadı dokunmadı bile torunum vardı. Birde annesi de vardı diye her turlu duşundu. Daha once de yaptığı icin şimdi bu durum olunca darp raporu alınarak şikayetci olduk. Birde ne oğrendik eski eş de darp raporu almış ! Bu kadar yalancı b kadar sahtekarlık bu kadar edepsiz saygısız birini gormedim. Ve bunlar benim oğlumun gozu onunde oldu. Oğlumun travması tepkisi.. benim yaşadığım olaylar. Şahitler olsa da herkes psikopat diye yanaşmıyor e haliyle. Sizlerin duaya ihtiyacım var Rabbim buyuk. Allahım kurtarsın hakim gercekleri bilsin istiyorum