Merhabalar herkese. ben esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyorum. hatta15 dk uzaklikta. yakin oldugumuz icin de gorusuyoruz ara ara. ozellikle yasaklar baslamadan once sık sık gorusuyorduk.esimin ailesi yani anne ve babasi kendi halinde kimseye karismayan iyi insanlar.muhabbetimiz genel olarak iyi.esimin bir de abisi var, 10 yillik evli.eltimle iyi anlasiyoruz yani ikimizin arasinda bir problem yok, fakat eltim gecmisten bu yana kayinvalidemlerle gorusmek istemediginden coğu zaman problem yasamislar. şimdi gelelim asıl konuya.kayinvalidemlere giderken bos gitmek istemedigimden evde bir seyler yapip goturuyorum.( kendisi de bize gelirken mutlaka yemek yapip getirir.) kayinvalidem de ben bir sey getirmissem mutlaka (eltimin adı Aslı olsun) "Asli da pasta yapar getirir, Asli da kek yapar, asli da borek yapar, asli şunu getirdi, asli da bunu yapti getirdi." hic sekmez diyelim ki onlardayken kahve yapiyorum "asli da kahve yapar... " eltim ise en son 2 ay once geldi, yani birakin bir seyler yapmasini gorusmuyor bile.kayinvalidemler de onlara gitmiyor. en son dun gittik kayinvalideye, bir gun oncesinden pasta yapmistim, tarifini sordu; malzemelerini sayarken bir cırpıda: "asli da yapar boyle seyler" deyiverdi) kayinvalidem neden boyle bir kiyaslama mucadelesine giriyor anlamiyorum. kimseyle yaris icinde degilim, eltimle arasi iyi veya kotu onlarin arasinda olan mesele yani beni alakadar etmez. bugune kadar da onlarin iliskileriyle ilgili asla yorum yapmadim. kendimi herhangi bir konuda kiyaslamaya sokmam ama kendisi sanki boyle bir ortam olusturmaya calisiyor, anlam veremiyorum. bu tutum karsisinda siz olsaniz ne yaparsiniz? benim yerimde olsaniz ne derdiniz? (ben genelde yorum yapmiyorum)