Sevgili hanımlar, şu an cok kotuyum ve derteleşecek kimsem olmadığımdan buraya yazıyorum sevgilimle aynı universitede aynı bolumu okuduk sonra o okulunu bitirdi ve okulunu bitirince ilişki yaşamaya başladık. Ve tabiki de birbirimize 4 saat uzağız ve şu sıralar ailevi ve maddi sorunlar yaşıyor ve telefonda iletişimimiz azaldı bende de bu konuda hata var bunu sorun ettiğim zamanlar oldu. Bugun bana seni goremediğim icin cok uzuluyorum bir de bu sorunlar cıktı ailemi duşunuyorum diye derdini actı ve eğer istemiyorsam gidebileceğimi soyledi bu ilişkiden o soz beni aşırı uzdu birbirimizle buluşuyoruz ama hem onun bu problemleri hem de benim online derslerim yuzunden goruşmelerimiz cok az. Bir de malum Whatsapp cağında bazen mesajlarımı goruyor ama cok gec donuyor sık sık da Whatsapp'a girdiğini soyleyemem. Yine aramalarına ve mesajlarına devam etse de şu an azaldı iletişimimiz. Ayrılmak mı istiyor anlayamadım. Şu an bende yazmıyorum ustune gitmiyorum ama bu durum canımı cok sıkıyor. Artık mesajlaşmaktan sıkıldığını belirtiyor aklına eserse de telefonda beni arıyor.