Kızlar size cok cringe gelecek belki ama şoyle bi hikayem var...
Bi cocukla tanıştım. Turkiye ’nin en prestijli okullarından birinden mezun ve mukemmel bir işi var. Akademik anlamda cok başarılı. Bilgi birikimi ve entellektuel yapısı zaten oylesi dolu ki, konuşmaktan aşırı zevk alıyorum.
Fiziksel olarak da eli yuzu duzgun, boylu poslu sempatik birisi.
Tesadufen bir arkadaşımın kuzeni olduğunu oğrenmemle birlikte ve arkadaşımın tum olumlu gazlamaları ile bu cocuğa olan guvenim katbekat arttı hikayenin sonunda.
Cocuğun duygusal anlamda ilişki istemesi ve bunun sinyallerini defalarca kez vermesinin sonunda dun ilk kez acıkca konuştuk.
Gecenin sonunda opuştuk.
Ağzım kulaklarımda bir şekilde evime vardım.
Buraya kadar zaten hikaye o kadar mukemmel ki insan “bi b*kluk olması lazım abi? Nasıl her şey bu kadar iyi gidebilir?” Diyor.
Eve vardığımda telefonla aradı ve bir saatlik cilveleşmenin sonunda haftada 3-4 kez ve 4 senedir olacak şekilde marihuana aldığını soyledi.
Oylesine şoktayım ki, beynim calışmıyor. Telefonu ciddi tepki gostererek kapattım ardına şoyle bir mesaj geldi; Sen istediğin zaman butun detayları ile konuşmak istiyorum. "Ben buyum işine gelirse" gibi bir tavrım olmayacağını bilmeni isterim fakat senin oyle bir tavrın olacaksa da dediğim gibi, anlarım
Bu şeyin coğu ulkede yasal olduğu gerceğini duşununce abartıyor muyum diyorum fakat icimden başka bir ses sacmalama kızım topukları vura vura kac diyor.
Bana bir akıl verin gozunuzu seveyim...