Kızlar, neredeyse 4 yıla yakın bir ilişkim var. İkimizde universiteden bu yıl mezun olduk. Kendisi kpss ’ye girdi ama tam atanabileceği puanı alamadı. Bir ihtimal belki atanır ama oda duşuk bir ihtimal. Bu yıl da nişan yapmayı planlıyoruz, ama kendisi şu an calışmıyor. Bir iş bul en azından biraz para biriktir diyorum, parayı dert etme eşimiz dostumuz ailemiz var hallederler inşallah diyor. Polisliğe başvurmuştu şimdi diyor ki bu mesleği cok yapmak istemiyorum ailem de sıcak bakmıyor (ailesi her konuda sanki kendisi 5 yaşındaymış gibi onun yerine karar veriyorlar). Bende dedim tamam artık Polislikten de vazgectin, kendi alanında atanma ihtimalin de duşuk. Peki ne yapacaksın planın ne, nerede calışacaksın diye soruyorum, işte memur alımları oldukca başvuracağım diyor. Şu an calışmıyor oyle yatıyor evinde. Ama diğer arkadaşlarına bakıyorum coğu oyle ya da boyle bir yerlerde calışıyorlar. Kendisi iş bakacaktı abisi boşver şimdi pandemi sureci iş bulamazsın daha sonra bakarız demiş, benimki hemen okeylemiş tabi. Yani ne olacak boyle bilmiyorum, gercekten artık gerilmeye başladım. Nişan yapacağız diyor ama ne işi var ne gucu var, bir yandan cok ustune gitmeyeyim diyorum ama bir yandan da insan biraz cabalar birşeyler yapar diyorum. Ne duşuneceğimi şaşırdım. Ona cok sinirliyim. Haksız mıyım sizce? Kızlar birşeyler diyin lutfen kafam allak bullak oldu haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum bile.