Merhaba herkese, yazıp yazmamak konusunda cok duşundum fakat kimseyle paylaşamadığım icin size anlatmaya karar verdim.
Eşimle 1 sene icinde tanışıp evlendik sevgiliyken her şey harikaydı. Şuan 2 bucuk aylık evliyim hic bilmediğim bir şehire geldim ailemden uzaktayım daha 1 aylık evliyken seni mi cekicem git boşan dedi bi şekilde ustu kapandı cok sinirli olduğunu ağzından cıkanı farketmedigni soyledi bidaha olmayacak dedi . Kendisi cok cabuk sinirlenen ofkeli bi insan ev işinde asla yardımcı değil yedigi ictiği orada kalır ve iş te beğenmez kendisi şurayı guzel silememişsin şurada şu var bilmem ne surekli boyleyiz.
Daha 5 gunluk evliyken takım elbisesi paketiyle birlikte kapının arkasında asılıydı bazanın altına koyacaktım ama baza kırık olduğu icin 3 gun kapının arkasında asılı kaldı bu bile olay olmuştu gecenin 3 unde bağrış cağrış bu nasıl duzen hic mi gozun gormuyor diye bağırmıştı bana oysa gercekten tertipli ve duzenliyimdir. Yine ilk haftalarda gece cok guzel şekilde hazırlanmıştım işte yeni hevesler bilirsiniz beni o şekilde gordu sadece antrede loş bir ışık acıktı ve tum perdeler kapalıydı beni gorduğu gibi giiitt cıkar istemiyorum dedi şaka yapıyor sandım sonra devam ettirince gittim değiştirdim ustumu gittim bidaha da boyle şeyler bekleme benden dedim ki gercekten gururum incindi diğer insanlar can atar boyle şeyler icin kendimi de cirkin bulmam boyum uzundur kilom normaldir ama o kadar kotu hissettim ki sonra yok biri goruver diye korktum ondan git dedim dedi sacma sapan seyler işte anlayacağınız ...
Ablası var belim agrıyor diye bunu aramış bana geldi diyor ki ablamı aradın mı gecmiş olsun diye yaaa sabır allahım .
en son olayımız gecenlerde patlak verdi eve geliyorum diye aradı bende camdan bakıyorken arabanın kapıda olduğunu gordum aradım meşguldu telefonu sonra geldi dedim niye on dkdır gelmiyorsun bi kız arkadaşı var evli ama kızla ilk gunden beri ısınamadık dedi ki o aradı ya kitledi kac dkdır gelemedim ellerim de doluydu dedi ben de az da olsa sinir oldum suratıma yansıdı sonra bu bir başladı senin gecmişte bazı sıkıntıların vardı heralde ne bu kıskanclık falan diye ama kendisini gorseniz bu kadar takıntılı kıskanc bir adam yoktur bende o sinirle dedim ki o zaman benide bi erkek arkadaşım arayınca dışarı cıkayım orda konuşurum dedim yapacaksan yap kapı orda dedi sonra zaten o diğer olay unutuldu ben bu cumlede takılı kaldım ve doldum taşıyorum artık kimsem yok iyiysen sesini cıkarmazsan herşey mukemmel ama en ufak tavır alınca boyle oluyor gitmek istiyorum buralardan bin pişmanım evlendiğime