Herkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu duzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede soylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammul etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi

Edit : Arkadaslar konuyu biraz daha aydinlatayim zira sadece konuyu okuyup kafasi karışan arkadaşlar var dun acıkladım konuyu ama altta kaldigi icin cogu kisi gormemis

Eniste beyin evlenmeden once zaten bir isi vardi pandemiden dolayi issiz kaldi dugun tarihleri felan alindigi icin erteleme olayida olmadi eniste issiz kalınca esimde ona kendi calistigi yerde is buldu hani il degisikligi oldugu icin boyle bir durum soz konusu

Ben anlayissiz bi insan degilim bir uye yazmış belkide maasi almayi bekliyorlar ama en azindan bunu bi dile getirmeleri lazim degil mi iste insan bi plan yapar maasi alalim soyle yapalim yada su zaman gelsin su olsun diye eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor