Hayırlı akşamlar kk ailesi. Yakın donemde bulunduğumuz şehirden memlekete taşındık,eşim birnevi zorla geldi diyebilirim,bulunduğumuz ilde işten vs ayrılınca memlekete yerleştik. Guzel bir teklif sonucu geri dondu eşim,biz hala memleketteyiz. Bekleme sebebimiz kararsızlık. Kirada bir evimiz var 3senedir kiracı oturuyor,bize pek zararları dokunmadı zaman zaman kirayı gec yatırdıkları oldu,birde yalanlarını yakaladık bircok kez. Fakat gecenlerde eşim belki eve geceriz siz ne durumdasınız diye adamı aradı. Adam ev aradıklarını,farklı nedenlerden evi boşaltacaklarını soyledi. Sozleşmeleri 1 ay sonra bitiyor buarada.Sabahsı gun karısı birsuru isyan mesajı attı bana sanki evi satmışız da geri istiyoruz gibi sacma sapan davrandı. Oysa daha karar vermiş değildik. Sozleşme biteceği icin yoklamak istedik.Kararsızlık nedenimiz okul. Evim merkezi guzel bir konumda,heryere cok yakın ama gelgelelim 2 tane orta okul var,biri imamhatip diğeri de cok eski kimsenin memnun kalmadığı bir devlet okulu. Seneye orta okula gececeğiz ve bu konu cok kafamı bulandırıyor. Okul iyi olsa hic duşunmeden kendi evim derdim. Ote yandan Okulu guzel puan almış,ozel okul gibi olan bir site var,orasıda tam cocuk buyutmelik ortam tek eksik yani merkeze birazcık uzak.Oraya gecsek bu kiracıya pirim vermiş olurmuyuz? Cok ağır mesajlar attı kadın bana.. kendileri cıkma kararı almışken bizi sucladı. evimize gecersek biraz tadilat işi var(extra masraf)ve okul da sorunlu. Diğer bahsettiğim siteye gidersek,birkac sene sonra evimizi satıp bu siteden kendimize daire alma şansımız yuksek. (Eskiden oturduğumuz bir mahalle seviyoruz )Biraz dağınık anlattım farkındayım ama anlaşılır olması icin detaylara girdim. Siz olsanız naparsınız? Okul onemli bir konu,diğer yandan kendi evimi duzenimi de istiyorum.. kira nereye kadar diyorum.. fikirleriniz icin şimdiden teşekkur ederim. 1 ay duşunmek icin zamanımız var. Sonrasında eşim gelip bizide taşıyacak.