Guncel son sayfalar, 16-17-18 vs.
Guncel, 5. sayfa.
Her şey bir an once olup bitsin istiyorum, artık kimse kimseyi aramasın, haklı-haksız muhasebesi bir son bulsun.
Siz haklı olun, bu saatten sonra ne onemi var? Benim evim yuvam dağıldıktan sonra benim haklılığım neye yarar?
Dun KV annemi aradı, kadın halen "bizimle oturmayı istemedi, donduğunde yuzumuze nasıl bakacak, ben ona şunu aldım, bunu aldım" derdinde.
Annem de patladı "zaten geri donmuyor ki yuzunuze baksın! Benim cocuğumun yuvası dağıldıktan sonra yuz tane evim olsa neye yarar, senin oğlunun evi dağıldı sen halen, evden eşyadan bahsesiyorsun, gidin hep beraber oturun" dedi.
Kadının telefonda bir bağırışı var, bu boşanılacak sebep mi, nasıl gider, nasıl oturmaz?
Oğlu ev gecindiremezmiş, alıştığı bir yaşam tarzı varmış, diğer turlu yapamazmış, "ne guzel, ben luksumden vazgecemem, en iyisi eşimden, cocuğumdan ayrılayım" diyor yani oyle mi, dedi annem de. Biz iki sene cok iyiymişiz, ben rol yapmışım, onlar samimiymiş.
Ardından gorumcem mesaj atmış, sen bizim kızımız, kardeşimizdin, biz sana ev yuzunden kırılıp kustuk ama abimi doldurduğumuzu nasıl duşunursun diye. Aramızda konuştuğumuz ozel mevzuları eşime anlatmışlardı, annem bunu da soylemiş.
Amaaaaannn velhasıl bir curcuna, karmaşa.. Anlaşmalı boşanacaktık, o da olmuyor. Davayı acacağımız şehir konusu sıkıntı oldu.
Ekimde sınavım var, memuriyet icin. Oturup calışmam, ne olursa olsun başarmam lazım. O da olmuyor. Kafayı toplayıp da calışamıyorum.
Ah şu işim bi'olsa... Daha ne isterim?
Dua edin benim icin de.