Herkese iyi akşamlar. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Direk konuya gireyim .
Nisan Mayıs ayı gibi oturduğumuz apartmana birileri taşındı cok tatlı bir kopeği vardı evde bakıyorlardı ki dışarıda bakilabilecek kopek turunden değil zaten. Ama 1 ay sonra apartmanın girişine hic bakilmayacak yere kopeği bağladılar oyle bir yer ki zaten inşaat pisliği var toz toprak berbat icler acısıydı yani.. Kopek neredeyse 2 ay bağlı kaldı tuvaleti yemeği yattığı yer birdi icimiz gidiyordu. Ben işten cıkınca eşimle dayanamadık her akşam biz gezdirmeye başladık sonra geri getirdik komşumuzun da işine geldi. Bir yerden sonra arada bizim de yemek verdiğimizi gorunce yemek de vermemeye başladılar. (Hatta yeri geldi su da)Sonra bir baktık kopek bağlı olduğu ipi 2 3 kere koparıp komşumuza değil bizim kapımıza gelmeye başladı apartmanın icinde gorseniz o kadar tatlı kii. Neyse biz bunu komşuya soyledik bak ipini koparıyor kacıyor diye bize ne dese beğenirsiniz aman be kardeşim bırakın kacsın sizde kurtulun bizde kurtulalim diye resmen bağırdı telefonda o kadar kotu olduk ki o akşam oturdum ağladım sinirimden. Biz daha sonra başka bir yere taşınmaya karar verdik bunu onlara da soyledik yemeğini suyunu eksik etmeyin gezdirin arada cok sıkılıyor kopek boyle olmaz diye 2 gun sonra bize kopeği sahiplenir misiniz dedi komşu bizde tamam dedik yakın bir tanıdığımız vardı bahceli bir yeri var 1 hafta idare etsin sonra alırız oradan yeni evimize gotururuz dedik. Demez olaydık akşamına kopeği goremeyince niye goturdunuz burada kalsaydı benim cocuklar cok uzuldu dedi. Neyse biz geri getirdik hemen dedik cocuklar sıkıntı yaratacaksa kopegi sahiplenmek istemiyoruz diye . Tamam dediler. Taşındigimiz gun eşime seslendi giderken goturun kopeği ben cocuklarla konuştum sıkıntı yok dedi. Ve cok şukur biz minigimizi oradan kurtardık dedik. Amaa o zamana kadar ilgilenmeyen aman bırakın kacsın kurtulmuş olurum ne yaparsa yapsın kopek diyen adam aldığımız gunden beri onceden 2 haftada bir sonra daha sık aramaya mesaj atmaya başladı kopek nasıl resim atsaniza flaan diye resim attık iyi dedik ( bu arada kuru mamaya alistirdik ve duzenli olarak gezdiriyoruz) bize demez mi zayıflamış mutsuz gorunuyor gibi diye sen surekli ev yemeği artıklarını ver gezdirme sonra gel utanmadan bunu soyle. Neyse dedik yine ama artık mesajları aramaları olur olmadık zamanlarda o kadar arttı ki aşırı rahatsız olmaya başladık iki gun once video cektik gonderdik bize diyor ki" kuru mama mı yiyor niye? " ki kuru mama yediği daha onceki resimlerde var. Amaclarını cozemedik ama eşim diyor ki kışı bize atlattirip yaza doğru geri isteyecekler gibi cocuklar cok uzuluyor flaan diye dedi oyle şey mi olur ya cocuk oyuncağı mı bir can o da sonucta icim o kadar daraldı ki ailemizden biri gibi artık kopeğimiz kimselere vermem bu saatten sonra duşundukce icim daraliyor resmen 1 aydır uykularim kactı