Merhaba arkadaşlar.Bunu buraya yazmasam delirecektim o yuzden sizinle paylaşmak istiyorum.Sorunum şu dun esimle tartıştim konu bekar kaynim ve misafirlerden hazetmeyen eltim.Yeni askerden gelen bekar bi kaynım var şuan memlekette annesinin yaninda.Askerden once istanbulda başka bir kaynımin yanında kalıyordu orada calisiyordu ordaki eltim acık acık istemediğini soyledi ve duyduğum kadariyla askerden sonra bizim yanimiza gelecekmis.Ben 4 5 yıldir bi başka kaynima baktim hizmetini yaptim duğununu bile biz yaptik diğer hic kimse yardim etmedi.Simdi de benim uzeriime kilitlemeye calışiyorlar.Bir eltimlede ayni yerde yaşiyoruz her firsatta gelip "ben kimseye bakamam evim kucuk afedersin odamda birşey yapsam diğer odaya ses gider " dedi.Bende sinirlendim kocana ben baktim kac yıl boyunca buna bakmam artik.Dunde esimle bu yuzden tartistim esim buraya gelmesini diğer kaynimin yaninda cırak olarak calısmasini istiyor ama evli olan kaynim istemiyor bunu soyleyince bende sinirlendim" sen neden istiyorsun ,kimse sorumluluk almak istemiyor biz neden alalim.Ben artik yalniz kalmak istiyorum,bakim evimi aş evimi hizmetcimiyim gelen gecene ben bakıyorum."dedim.Kiyamet koptu.Millet ne der kardesine bakamadı derler dedi. Ben iyuce sinirlendim banane dedim senden buyuk abin kucuğun bunu duşunmuyor sen mi duşunuyorsun ben istemiyorum dedim. Ben uzerime duşeni yaptım baska kardeşine baktım evlendirdim şimdi gitsin onlarla yaşasın dedim.Yine laf soz aldı başını gitti.halen cok sinirliyim.onceki konularımı okuyanlar eşimin ailesiyle olan sorunlarimi bilir bu yuzden de istemiyorum.Ne yapmalıyım da eşimi ikna etmeliyim?