Gunaydın
Arkadaşım dediğim iş arkadaşım ofiste iyi anlaştığım insan gayet yakınız ve samimiyiz. İş icin yurtdışındaydı . Ve karşı firmayla vize ulaşım bilet malzeme hep ik da ki kız ilgilendi. Karşı firmadakileri o biliyor.. ptesi bu sabah doneceklerdi test zorunluluğu gelmiş bu yuzden ctesi gunu bana yazdı kanka biletimi pazar a alsana test yapmaktan kurtulayım diye neymiş patrona soylemiş sehid87 ye at değiştirsin bende durumu acıkladım iyide ben hic bir şey bilmiyorum ki nereden aldı kim aldı vs dedim işte bizim acentayla goruşecekmişim iyi de aşko dedim o işlerle hep ik da ki ilgilendi . Ya o kcnı kaldırıp yapmaz dedi hem patron senn ismini verdi ben sana biletleri atayım dedi attı dur dedim ben patrona yazayım bende yazdım işte ben bilmiyorum vs o da tamam ben ikda ki kızı ararım dedi kapandı. Ya şimdide arkadaşım buz gibi benmle yazdıkca cvp veriyor geldiğini bile ben yazdım oyle oğrendim hgdin dedim hbduk demedi..durumu da ona anlatmıştım ik da ki kız yapmayacak haftasonları tlfnları acmıyor diye bana soyledi patron aşko dedim ben bilmiyorum ki kadının adını nasıl değişiklik yapılır fln dedim patron seni dedi diye yazdım brn yollamış olayım dedi iyi dedim. Karşı firmadan kimle konuştuğunu bile bilmiyorum acentayla nasıl halledeyim. Arkadasım resmen tripli direk memlekete gidecekmiş vs yazmadı bile . Samimiyiz diye istedi o kız yapmaz sen yap diye ama durumu acıklamama rağmen tripli. Kendinin anlaması lazımdı. Ben bizim acentayla neden konuşuyorum ki ayrıca kim hallettyse o arasın patron ik da ki kızın yapmayacağını biliyor her haftasonu ben arıyorlar tamam eyw arkadaşımn durumu ama bileti kim aldıysa onun değişiklik yapması gerekiyor boyle de soyledim . Şimdide boyle davranınca bana uzuldum acıkcası .