Gunaydın guzel Bir gun olsun herkes icin umarım

Bir onceki konumda boşanmayı duşunduğumden ve cesaret edemediğim den bahsetmiştim ama konuşup ayrılmak istediğimi soyleyecegim.
Karşımdaki cok medeni bir insan değil bunu belirteyim oncelikle, ailesine tapmış kendi doğrulari olamayan buyumemiş birisi.
2.5 yaşında yaygın gelişim bozukluğu olan bebeğim var . Boşanma sonrasında , cocuğu nasıl gorur babası haklarım neler olur , mesela alıp ailesine goturebilir mi ben bir sure eş kişisinin ailesinin bebeğimi gormesini istemiyorm. Ve annesine hic guvenmiyorum. Dediğim gibi okuyup uflettiren benisevmeyen ve benim bile ailemden uzak tutmak icin elinden geleni yapmış birisi ki cocuğumu boyle şeyler yaparak ve doldurarak benden ve ailemden Uzaklaştırmak icin elinden geleni yapacağına adım gibi eminim. Ozel bir cocuk zaten cocuğum , yani sadece eş mi gelip goruyor bu surec nasıl ilerliyor , eş nerdeyse ben gormeyeyim de anam babam gordun kafasında yollarına olmeye hazır birisi bunun icin nasıl yol izlenmeli bosaninca haklar neler bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum.