Merhaba, bu konuyu arkadaşım icin acıyorum gibi ama aslında ben de nasıl davranacağımı bilmiyorum. Şoyle ki bi arkadaşım var daha doğrusu yaşı benden kucuk ama bişekilde yakınlık kurduk ben ona yeri geldi ablalık yaptım ailesinde sorunlar vardı dertleştik destek oldum bazı zamanlar hatalar yapmasını engelledim. Bunları aramızdaki ilişkinin anlaşılması icin anlattım. Şimdi bu kızımız 2 sene once unide bi cocukla tanıştı flort falan derken sevgili oldular. Cocuk baya muhafazakar hatta daha ilk sevgili olduklarında bile kıza kapanmasını soyledi kız da aslında bunu kabul ediyor tarzda konuştu hep. İşte zaten benim ailem de dindar evlenelim kesin kapanırım kapanmak istiyorum diyordu. Hatta ilişkisini anlatırken bana da aynı şekilde konuşuyordu. Boyle boyle 2 sene gecti kız da cocuğa bağlandı. Gecenlerde cocukla tartışmışlar cocuk buna ailem seni istemiyor falan demiş ama sanırım korkutmak icin soyledi. Kız da sinirle cocuğun annesine uzuun bi mesaj yazmış "siz ne bicim insansınız oğlunuz beni oyaladı asla kapan falan demedi bir de dindar olacaksınız neyimi gordunuz de beni istemiyorsunuz Allah belanızı versin gerekirse buyu yaparım yine de x'i bırakmam" falan baya saydırmış. Kadın da buna kızım ben hic bir zaman istemiyorum demedim ama en başından tesetturlu bir gelin istediğimi soyledim x de senin kabul ettiğini soyledi ama yazdıkların beni kırdı falan demiş. Kız da bana anlatırken diyor ki hala kapanmak diyorlar bana saygıları yok diye cok sinirlendim ağzıma geleni saydım. Kadına yazmış oğlunuzdan asla ayrılmam da kapanmam da zaten oğlunuz benim namusumu kirletti mecbur alacak (oyle bir şey yok bu arada ilişkisindeki her detayı bana anlatır) biz oğlunla evlenince size zaten b.k yemek duşer gucun yetiyorsa ayır da gorelim falan filan yazmış da yazmış.
Şimdi her şeyi bana anlatıyor benim şahsi fikrim herkes kendi acısından haklı ama bu kızın bu tarz şeyler yazması bana doğru gelmedi. Bana gore bu kadar yuz goz olunmuş bir ilişkiden hayır gelmez ama kız cok seviyorum ayrılamam diyor. Herşeyi bana anlatıyor. Ne yorum yapıcam bilmiyorum ote yandan cocuğa iftira atıyor benle yattı diye. Bi yandan kendi haline bırakırsam sacma sapan davranır diye korkuyorum. Hic karışmasam mı sadece yorum yapmadan dinlesem mi. Bilemiyorum sizce nasıl bir yol izlenmeli.